Hvordan fargen døråpningen veggene mellom kjøkkenet & stuen

Ofte kjøkkenet og stuen ikke er atskilt med en faktisk dør - er de atskilt av en buet vegg som lar kjøkken og stue som en åpen, sammenhengende plass. Dette er en gunstig plantegning for familier som ønsker å tilbringe mye tid sammen i stue og kjøkken, men denne typen oppsett kan la folk lurer på hva du skal gjøre når det gjelder tid til å male.

Instruksjoner

•Break opp plassen mellom kjøkken og stue ved å male buet døren en dramatisk annerledes fargen enn noen annen farge på veggene. For eksempel Male vegger av kjøkken og stue i lys nøytral farge som khaki og deretter male buet veggen mellom de to rommene i en dyp, mørk rød. Dette gjør skillet mellom stuen og kjøkkenet mer klart.

•Hold avstanden mellom kjøkkenet og stuen åpne og kontinuerlig ved å male buet veggen i samme farge som kjøkken og stue, uansett fargen kan være. I dette tilfellet bør du vanligvis fargen på veggene å være nøytrale.

•Separat kjøkken og stue fra hverandre ved å male dem i farger som er bare litt annerledes, for å opprettholde en følelse av flyt mellom ett rom og en annen. For eksempel male kjøkkenet i en shell rosa, og male stua i en lyset gullet. Disse fargene er både lett og luftig, og at kvaliteten vil flyte mellom to rom. Male ene buet veggen i én farge og male den andre siden av buet veggen i den andre fargen. Velg en farge å male undersiden av buen.

•Separat kjøkken og stue ved å male dem i farger som er utfyller hverandre, som betyr at de finnes overfor hverandre på fargehjulet. For eksempel male stuen i en rik rødt, og male kjøkkenet i en lys mintgrønn grønne. Dette vil bety noen står i kjøkkenet vil automatisk trekkes til fargen på kjøkkenet og omvendt.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com