Stol Rails & Baseboards må Match?

Stol Rails & Baseboards må Match?

Det finnes ingen harde og raske regler om om stol rails og baseboards har å matche. Som blir sagt, stemmer de ofte på grunn av deres nærhet til hverandre. Baseboards er strimler av støping som kjører langs bunnen av veggen, hvor den møter gulvet. Stol rails sitte vanligvis ca 3 fot over og parallelt med baseboards.

Matchende farger

Det er vanlig å matche fargen på stolen skinnen til fargen på baseboards, men denne matchende farge vanligvis strekker seg til alle trimmingen i huset - inkludert foringsrør og crown moulding. Dette bringer et enhetlig utseende til hjemmet. Når vegger og tak er malt en annen farge, vanligvis en utfyllende skygge eller en litt mørkere eller lysere - samsvarende stol jernbane og baseboards, sammen med andre trimmingen, fungere som en ramme og gjøre veggene virkelig skiller seg ut.

Matchende stiler

Det er mindre vanlig å matche støping stiler enn det er å matche farger. Ofte, er stol rails mye mer forseggjort enn baseboards. Dette er rett og slett fordi stol rails er mer dekorativ og er nærmere øyenivå. Selv om du matche fargen på din stol jernbane til ditt baseboard, er du sannsynligvis mindre sannsynlig å matche stilen. Faktisk er det mer vanlig for stilen baseboards å matche stilen på casing, eller trimme, rundt vinduer og dører enn å matche stilen på stolen skinnen.

Nøttetre

Nøttetre er en situasjon som mandater matchende baseboards og stol rails, minst i farger. Nøttetre er en slags panel som dekker området mellom stol rails og baseboards. Stol rails og baseboards panel og andre sikrer at rommet ser trakk sammen og riktig fullført.

Andre hensyn

Det sentrale punktet i rommet kan avgjøre om du må matche stol rails og baseboards. Noen ganger, brukes stol rails til å trekke oppmerksomheten mot et karakteristisk trekk ved rommet. Hvis du har en forseggjort, svart-marmorert peis, for eksempel du kan bruke svart stol rails omringe rommet og trekke oppmerksomhet til peisen. I slike tilfeller er det best hvis baseboards visuelt forsvinner inn i veggen. På den annen side, hvis du vil vise frem vakre, håndmalte wallpaper - kanskje bakgrunn som er installert under stol rails og over baseboards, trolig vil støping å matche, som det så effektivt vil ramme og trekke oppmerksomhet til bakgrunnsbilde.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com