Hvordan å ventilere en vedovn i et rom

Hvordan å ventilere en vedovn i et rom

Vedovner må koble til en godkjent eksos system eller komfyren pipe som leder gjennom en pipe, vegg fingerbøl eller tak for støtte som støtter en pipe. Med en av disse elementene på plass, bør installasjonen av en komfyren pipe å ventilere vedovn riktig ta minst en time å fullføre hvis du har kjennskap arbeider med vanlig butikk verktøy og ovn pipe målingen mellom 8 og 10 fot.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra toppen av skorsteinen elementet til baksiden av tre komfyr. Hvis spennende gjennom en vegg fingerbøl, med målingen fra veggen til vedovn i beregninger.

•Purchase komfyren pipe trengte å gjøre koblingen mellom vedovn og peis uttaket. Plukke opp teleskop pipe å gjøre siste tilkobling. Hvis stikkontakten å skorsteinen fingerbøll veggen, kjøpe den nødvendige 90-graders albuen turn og røret nødvendig for dimensjonen mellom komfyr og veggen.

•Sett den første delen av komfyren pipe i taket boksen eller vegg fingerbøl ved å åpne den ved hjelp av stigen. Komfyren pipe setter inn i eller over kanten av veggen eller i taket elementet ifølge enhetens spesifikke design. Forstå røret mellom to hender uten å klemme røret. Vri den på skorsteinen enheten til det sitter flush mot enheten.

•Sikker røret med plater skruer på tre steder samme avstand fra hverandre rundt omkretsen av komfyren pipe. Hvis du har en vegg fingerbøl, sette inn nødvendige røret for å komme ut nødvendige avstanden fra veggen i henhold til lokale byggforskrifter, deretter installere den 90-graders albuen som resten av røret kobles til vedovn.

•Installer resten av delene rør på samme måte. Hold Tvinn dem inn i røret ovenfor, og sikre med tre skruer.

•Sett telescoping enheten til siste rør og passer mellom røret og tre komfyr flue. Den siste delen passer over røykrørets lip på vedovn. Dette krever løfte den telescoping brikken gjør tilpasning. Delen teleskop rør justerer høyden behov basert på den bestemte enheten kjøpt. Noen teleskop pipe deler utvide fra 12 til 18 inches mens andre utvide opptil 30 tommer.

Stå et sted er tilbake og se på røret å sikre at det rett. Justeres tilsvarende. Om nødvendig kan du plassere et nivå på røret på front og side å sjekke røret for nivå. Trykk opp metall skruer med en høy temperatur maling til rørets farge.

Tips og advarsler

  • Arbeider med en assistent å gjøre gå raskere. Ikke hopp over hjørner når installere en ovn pipe, som ikke installert rør kan lekke skadelige gasser i rommet. Hvis du har ingen erfaring med verktøy, innkalle en profesjonell.
  • Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene fra kutt. Tre-ovn pipe har skarpe kanter.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com