Bad i 1950

Bad i 1950

Bad i 1950 var i gamle og nye. Eksisterende boliger i 1950 var vanligvis liten og tok full nytte av hver kvadrat tomme med tilbehør holdere, som såpe retter og tannbørste holdere installert i veggen. Nyere boliger ble laget for mer bad plass, inkludert under-vasken kabinettet som er så vanlig i dag. Enten gamle eller nye, men var signaturen til 1950-tallet bad farge.

Farger

Etter krigen 1950-tallet var full av farger, og på badet var intet unntak. Men badet var fortsatt vidt betraktet som en grunnleggende vaskerom i begynnelsen av tiåret (vanligvis alle hvit eller hvit og svart), som det kommet, typisk 1950-tallet badet var fylt med farge. Levende farger som turkis, cerulean (eller kobolt) blå og rosa flamingo var så populær som deres lettere motparter, inkludert aqua, lys blå og spesielt klassisk rosa.

Materialer

Keramikk og plast dominerte på 1950-tallet badet. I nyere bad som inkluderte en teller med en innebygd synke, var Formica materiale til valg for counter laminat overlegget. Laminater kom i et voksende utvalg av farger som tiåret kommet og var lett å rengjøre. Gulv var hovedsakelig keramiske fliser, om noen nyere bad brukt plast laminatgulv. Keramiske fliser gikk utover gulv og ble brukt på badet har vegger, vanligvis en tredjedel opp fra gulvet (noen ganger høyere), med maling eller pulserende bakgrunnsbilde som dekker hele veggen til taket. Tapetmønstre var vanligvis blomster eller geometriske i samme fet eller lys pastell farger i badet samlet.

Kamper

Mens eldre 1950-tallet bad kjennetegnet noen ganger emaljert jern badekar, brukte det samme materialet som er dominerende i dag: keramikk, eller dens porselen biprodukt. Vasker og toalettene var også i keramikk og porselen. Mange synker (særlig i eldre boliger) var pidestall-stil, mens nyere hus hadde innebygd synker med omkringliggende tellere og innebygde cabinetry under. Andre signaturer av 1950-tallet baderomsinventar inkluderer innebygd toalettsaker og tilbehør holdere for såpe, tannbørster og håndklær. Lys sconces på hver side av over-the-vask medisinskapet var også stifter.

Moderne Retro program

Midten av århundret "retro" design er stadig mer populært i dag. Enten du er gjenbruk en 1950-tallet huset, eller søker 1950 ser i ditt nye hjem, vet du at inventar i de fleste 1950-tallet bad fortsatt møte dagens standarder, ifølge StarCraft egendefinerte byggere. Du kan velge å bygge eller designe din moderne bad fra scratch, kan med populære fargene og keramiske fliser av 1950-tallet bad gi deg den vintage-stilen. Også vurdere tilbehør: moderne lys sconces på siden av medisin skap eller forfengelighet speilet ekko bruk av sconces på 1950-tallet bad.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com