Hvorfor bruke organisk plantevernmidler?

Organisk plantevernmidler er et alternativ for gartnere som er opptatt skade miljøet og deres hageplanter ved å bruke syntetiske kjemikalier. Selv om laget av naturlig forekommende ingredienser, organisk plantevernmidler kan også være toksisk og skadelig for dyr og mennesker. Dette er fordi mange fortsatt inneholder kjemikalier, selv om de er Hentet fra naturlige kilder.

Sikkerhet

Organisk plantevernmidler er ikke alltid giftfri, men når valgt nøye finnes alternativer som er mye mindre skadelige enn kjemisk i papirformat. Plantevernmidler, er som rotenon og nikotin sulfat er begge utvunnet fra planter, men mer giftig enn deres syntetiske kolleger, carbaryl og diazinon, ifølge Colorado State University forlengelsen. Borsyre, neem olje og pyrethrum, er imidlertid organiske som kan brukes trygt rundt mennesker og dyr og er kortvarige i jord.

Effektiviteten

Til tross for deres naturlige foundation er organisk plantevernmidler ofte like effektivt repelling skadedyr og beskytte din hageplanter som syntetiske kjemikalier. De effektivt målrette insekt angrep, når den brukes som anvist, og hjelpe beskytte hagen fra ytterligere skade. I noen tilfeller, men forvent å bruke mer enn én gang for å effektivt kontrollere insekter, råder New Mexico State University forlengelsen entomolog L.M. engelsk.

Tilgjengelighet

Organisk plantevernmidler har ikke kjøpes fra en hagearbeid butikk. I mange tilfeller må de livsviktige ingrediensene for å lage en effektiv concoction i kjøkken skap. Cayenne pepper, talkum, kaffe begrunnelse og eddik er bare noen av stoffene som kan brukes som grunnlag for hjemmelaget plantevernmidler.

Målrettet formuleringer

Organisk plantevernmidler er også tilgjengelig i flere forskjellige formuleringer, hver designet for å målrette et bestemt problem. Noen organisk plantevernmidler inneholder sitrus olje, for eksempel, som er effektiv på å drepe flygende insekter. Kiselgur, derimot mål insekter i jord og dehydrates dem til punktet av død. Kommersielle kjemiske produkter er sjelden som fokusert og å bli giftig å alle hagen insekter og vegetasjon.

Ikke-kritisk

I motsetning til kjemiske produkter, organisk plantevernmidler er tilgjengelige som frastøter insekter stedet å ødelegge dem. Dette er spesielt attraktivt for gartnere som bare ønsker å holde insekter unna i stedet for å drepe dem i deres hopetall. Produkter med ingrediens som hvitløk eller citronella olje gjør effektiv Insektjagende for hager.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com