Ski midtpunktet-ideer

Ski midtpunktet-ideer

Ski centerpieces er uvanlig dekorasjoner inspirert av chill, hastighet og narr av vintersport. Men disse tema dekorasjoner er ikke slags ting du finner i en butikk. Må du kombinere kreativitet, tid og krefter å lage en imponerende ski midtpunktet for hånd. Heldigvis er ski en allsidig nok tema at det er midtpunktet håndverk tilgjengelig for enhver ferdighetsnivå.

Furu kjegle mann midtpunktet

Slå en gigantisk Kongle i en søt ski mann for en midtpunktet med en jordnær stil. Midtpunktet består av en stor furu kjegle kropp med treperle hodet og googly øyne. Følte dekket tre spydene danner furu kjegle mannens armer og lille treperler danner hendene. Store, malt craft køller gir fargerike skiene og malt tre spydene gi polakkene. Dekorasjoner for midtpunktet kan inkludere en følte lue, følte skjerf og tre perle støvler.

Sukkerstang snømann midtpunktet

Kombiner plast godteri canes og tre baller å lage en munter midtpunktet av en ski snømann. Snømann består av en stor, middels og tre baller som er stablet i en snømann figur. Hvit maling dekker baller for en snørik utseende og lille sorte perler danne snowman's øyne og munn. En malt, gulrot-formet stykke tre danner snowman's nese og tre spydene med kort tannpirker fingrene danner armene og hendene.

Stor plast godteri canes gir to ski under på snømann bunn ball og to poler i hendene tre. Dekorasjoner for midtpunktet kan inkludere en dusting av falske snø, følte lue, følte votter, en strikket skjerf og aluminium folie beskyttelsesbriller. Midtpunktet kan sitte flatt på bordet for en enkel ut eller sitte på en flat haug av håndverket stuffing for en snødekket fjellside utseende.

Ski bukett midtpunktet

Opprette en bakke-formet blomsterbukett med plast ski figurer for en midtpunktet som ser ut som en ski-ås. Buketten består av tette, små hvite nelliker dekker en stor skum ball med en flat bunn. Liten, plast, ski figur kake dekorasjoner på tre spydene pinne opp fra skum base slik at figurene være ski over blomster.

Skistøvler bukett midtpunktet

Transformere en enkelt skistøvler i en uvanlig vase for en enkel ski midtpunktet. En spray-formet bukett bestående av hvite nelliker, lys blå nelliker, babyens pust, hvit-tipped ivy og glitrende hvite snøflak på ledninger fyll spent støvel for en festlig. En liten skur av glitter eller falske snø over støvel og blomster legger en isete aksent til midtpunktet.

Sølvfargede ski midtpunktet

Holde ting enkelt plakatkartong, tinsel og folie ski midtpunktet. Midten av midtpunktet består av en skum blokk med høye spray av sølv og hvitt snowflake-dekket tinsel stenger springing fra toppen. Folie papir brytes rundt blokken og samler tett rundt bunnen av stenger. Et stykke hvit plakatkartong skåret i en skiløper silhuett, dekorerer hver side av blokken.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com