Ideer for bad sett

Ideer for bad sett

Et bad sett kan gjøre forskjellen mellom et kjedelig rom og en som er trukket sammen. Mens bad kan være det siste stedet tenker om dekorere, kan du vurdere å legge noen livet til rommet med tillegg av godt plassert tilbehør og matchende farger. Mest typiske bad sett inneholder matchende en såpe parabolen, tannbørste holder, dusjforheng og Papirkurv. Kjøpe disse elementene i et sett sparer deg tid til å finne egen samsvarende elementer.

Barnets bad sett

Legge til et bad sette barnets badet er en rask måte å krydre opp plassen, slå den fra ren til mer barnevennlig i utseende. Da får bad satt for barn, holde seg til rimeligere versjoner, som hun kan vokse det innen få år. La barnet hjelpe å velge settet. Det finnes en rekke alternativer fra tegneserie tegnbaserte sett de med fet mønstre og utskrifter. Hvis du har alternativet, maling på badet for å gå med elementer fra settet.

High-End gjestebad

Gi din gjestebad en makeover ved å få et bad sett som ligner noe i en high-end hotell. Besøkende til ditt hjem skal verdsette den ekstra innsatsen du legger i å gjøre rommet luksuriøse. Holde seg til sett med mørk, rike farger håndklær og gardiner. Metaller som en førsteklasses vibe kan omfatte kobber eller gull toner. Avslutt Gjestenes bad med matchende farger for varer som ikke følger med settet.

Tema badet

Det er ingen grunn du måtte holde seg til en tradisjonell bad sett. Hvis du har en quirky personlighet, få et bad sett som viser dette. For eksempel ønsker du rommet har et uthus tema, får et sett som har en såpe parabolen som ser ut som en vask badekar og en tannbørste i form av en vannkanne. Bad angir kommer i slike en rekke temaer, vil du sikkert kunne finne en som passer din smak.

Enkel smak

Ikke alle bad settene har mønstre gal og lyse farger. Har du enkel smak, finner du et bad sette å møte disse. Optisk for noe som bad satt med hvite keramiske tilbehør og hvite stoffer legger en ren, ren følelse til rommet, mens mørke monokrom bad angir i svart eller marineblå bringe en maskulin bachelor pad vibe til rommet.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com