Hva er typen målere på propan Tank?

Hva er typen målere på propan Tank?

Propanflasker kan opprettholde riktige temperaturer for badestamper og bassenger, gir varme til hjem om vinteren, og makt griller og komfyren slik at folk kan lage måltider. Plutselig og uventet tom propan mens matlaging mat kan være frustrerende. For å forhindre dette medfører, brukes propan tank målere å måle mengden av propan igjen i tanken og advare deg hvis tanken er lite.

Flytende måle

En dupp måler brukes vanligvis til å måle volumet av propan i tanken. Måleren består av flere bevegelige deler både i og utenfor tanken, en smal stilk, og en tykk, runde "flyter" på slutten av staven. Float flytter opp og ned, i henhold til hvor propan i tanken. Måleren gir ikke den nøyaktige mengden propan i tanken, men i stedet tilnærmet prosentandelen av propan venstre. For eksempel i et 200 gallon tank, er hvis flyte på måleren er på 50 prosent mark, deretter ca 100 gallons igjen i tanken. Fordi flyte måleren gir kun anslag og prosenter stedet nøyaktige målinger, denne typen måling er ikke helt pålitelig og vanligvis brukes ikke for å fylle tanker.

Fast flytende måle

Den faste flytende sporvidden er en bare måle enheter som kan nøyaktig skildrer den eksakte nivået av propan tank fyller forbindelse. Denne måleren har en dukkert rør som er målt riktig og installert av produsenten tank. Dukkert rør er forhåndsinnstilt til å angi når tanken har nådd maksimal trygt kapasitet under fylling prosessen, informere personen levere propan når tanken er lovlig full.

Innebygd Gauge

En innebygd propan tank måle skruene på ene enden av tanken; messing slange strekker seg over til den andre enden, og i midten av messing rør er en ring. En nål svinger deretter på dial på en av tre forskjellige farger, avhengig av hvor mye propan er igjen i tanken. Hvis nålen er grønn, er det tilstrekkelig propan venstre. En nål i gule angir at det er ca 30 minutter med propan igjen; Hvis nålen i rødt, tanken er nær kjører ut av propan.

Magnetisk Gauge

En magnetisk propan tank målestokk bruker varmt vann for å måle propan nivåer. Måleren har en stripe som kan brukes og festet til siden av tanken. Å vurdere hvor mye propan er igjen, hell varmt vann ned på siden av tanken og et fargesystem på strip da angir propan gjenværende. Hvis langt bar er hvite og fraværende uansett farge, propan tank er fullt. Hvis long er halv-farget i rødt, er halvparten av propan igjen; og hvis langt baren er helt dekket rød, tanken er nesten tom.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com