Rosenrød Maple møll

Rosenrød lønn møll er et utvalg av sommerfugler som bor mye av Nord-Amerika og gjør sitt hjem på en rekke lønn-treet. Selv ganske vakkert å se på, med sin stripete band av rosa og gul farge, kan de bli skadedyr i enkelte områder, fører til betydelig skade på deres Salix.

Utvalg og Habitat

Rosenrød lønn møll bor vanligvis deciduous skoger i flere deler av Nord-Amerika, fra Nova Scotia og andre deler av Nord (inkludert Ontario og Quebec i Canada og Minnesota i USA). Men også strekker så langt sør som Florida, Gulf Coast og Texas.

Livssyklus

Den mannlige og kvinnelige møll dukke opp i løpet av kvelden kompis, og kvinnelige innskudd en klynge av 20 til 30 egg på undersiden av verten plantens blad. Inkubasjonstiden kan vare opptil to uker. For noen tid etter klekking, larvene vil samles med hverandre, men de blir mer ensomme idet de modne. De kan vokse opp til 55 mm lang og har veldig sterk Accolade (tygge deler). Selv i de nordlige delene av rekkevidde det vanligvis produserer to han funderer en typisk sommer (fra slutten av mai til August), Sør for Carolinas to til tre han funderer kan oppstå; Sommerfugler kan presentere fra januar til oktober i denne regionen. Imidlertid kan det også forsvinne over lengre tid før nye og infesting trærne igjen. Larvene overvintrer i grunne kamre i bakken.

Kontroll

Selv om disse møll ikke vanligvis drepe trær, er det en rekke metoder tilgjengelig for de som ønsker å ta ekstra forholdsregler. Hvis du ikke ønsker å bruke plantevernmidler, målrette Larvene mens de er fortsatt på undersiden av bladene, banke dem opp og kaste dem. Det er imidlertid en rekke plantevernmidler tilgjengelig, og DNR anbefaler bruk av Bt, en type kontroll du kan vanligvis finne i hjem og hage butikker. Du kan også bruke en kontakt insektmiddel, men sikre at du følger instruksjonene på etiketten.

Salix

Rosenrød lønn møll strømmer på en rekke lønn-tre arter, inkludert rød, sukker og sølv maples, samt eiketrær som Tyrkia, rød, svart og vann oaks. Dessuten, målrette de også andre arter, inkludert amerikanske bøk og butternut.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com