Hvordan å dekorere et fotball rom for et barn

Hvis barnet er gal om fotball, fokus på hans lidenskap av dekorere rommet sitt med en fotball tema. Dette temaet kan også vare lenger enn mange andre barndom temaer; Det er lett å oppdatere den og gjøre den mer alder-passende som barnet vokser. Legge til noen knutepunkter, bruker en fotball tema til å veggene og utstillingsvindu hans priser er enkle måter å skape et rom som feirer fotball uten å gå overbord.

Instruksjoner

•Apply veggen behandling. Bruke fotball-themed tapet på fokal veggen, male et fotball veggmaleri, bruk en sjablong for å trekke spillere kjører etter ballen, eller Legg fotball dekaler rundt i rommet. Du kan også male hvite og sorte striper eller prikker på veggen skal suggestiv av en fotball. Grønn maling også fungerer godt med temaet fordi det er fargen på feltet.

•Legg tema møbler. Hvis sengen innlegg, skru ballene på slutten og erstatte dem med baller som ser ut som fotballer. Eller få en skum headboard som ser ut som en fotball. Skjær et stykke kryssfiner størrelse, legge til vatt og hvitt stoff. Kuttet svart stoff i pentagon figurer. Fest Femkanter til hvit stoffet i en fotball ball mønster. Montere på veggen for en opprinnelige headboard. Plass en locker i hennes plass til å lagre hennes fotball-utstyret. Plassere en fotball bean bag på gulvet, eller bruke en stol i form og farge av en fotball foruten hennes skrivebord.

•Kontroller en funksjon vegg. Vise hans trofeer på hyllene på funksjon veggen. Ramme en rekke bilder i et rutenettmønster med samme plass mellom hvert bilde. Plasser bilder av ham spille fotball og motta priser i bilderammer. Henge sin medaljer på veggen. Lage en plakat av ham spille fotball, eller Legg til ansiktet et magasin cover. Inkluder en innskrift om hans fotball opptreden på forsiden. Legg til en tavle eller male en del av veggen med tavla maling. Legge til fotball spillet spiller.

•Velg tilbehør. Kaste en fotball feltet teppe på gulvet. Legge til fotball-themed sengene. Se etter feminin farger hvis du dekorere en jente rom. Takle en gamle fotball uniform til veggen. Ramme bilder av kjente fotballspillere. Du kan finne mange andre tilbehør i en fotball tema, som lamper, gardiner, valances og veggtepper. Finne tilbehør som samsvarer med fargen på rommet og sin smak.

Tips og advarsler

  • Erstatte bilder over tid med nyere raskt og enkelt oppdatere utseendet.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com