Hva er typene skrivebord møbler?

Hva er typene skrivebord møbler?

Enten du designer et hjemmekontor eller en profesjonell kontor, vil et skrivebord trolig være det sentrale punktet i rommet. Med slik en viktig rolle er det viktig å velge riktig type skrivebord for arbeid som utføres. Avhengig av typen arbeid og mengden lagringsplass eller nødvendig plass, kan det være en bestemt pulten type som best passer dine behov.

Skrivebord

Skrivebord ved første øyekast kan ligne spisebord, med ett unntak: skuffer. Denne typen skrivebord har vanligvis en til tre små skuffer øverst. En liten skuff i midten av bordet er nok å gjøre det et skrivebord og ikke et spisebord. Det kan være låser på skuffer for personvern. Disse pultene er vanligvis for forfattere, arkitekter eller personer som arbeider hovedsakelig på bordplaten og ikke på en datamaskin, selv om bærbare datamaskiner fungerer godt her også. Skrivebordet har ikke en flekk for ledninger og har ikke plass til en stasjonær datamaskin tårn.

Datamaskinen pulten

Datamaskinen pulten er et skrivebord laget spesielt med ideen om at en stasjonær datamaskin og tilbehør vil bli plassert på eller inni den. Skrivebordet er også laget for ivrig datamaskinen brukeren, som lagrer alt på datamaskinen og ikke har mange papirer eller papir varer hele. Derfor er det ikke mange skuffer. Faktisk mange datamaskinen skrivebord må ikke være romstørrelsen og er utstyrt med noen hyller å holde tilhørende elementer som skanneren eller skriveren. Vanligvis er det en flat desktop for skjermen og en lavere hylle som er ment å holde datamaskinen tårnet. Dette rommet er ofte åpen så datamaskinen ikke overopphetes, men det kan også ha en dør. Datamaskinen skrivebord er vanligvis små, med akkurat nok plass til en datamaskin på toppen.

Executive skrivebord

En skrivepult er en kombinasjon av en skrivepult og PC pulten. Skrivebordet er laget for noen som gjør noen datamaskin arbeid, men som også trenger lagringsplass for papirer eller andre elementer. Den har en jevn, ofte med en liten skuff foran som et skrivebord. Det har også et hull i ryggen bordplaten for datamaskinen ledninger å gå gjennom med letthet. Det er ofte et tårn rom, men det er vanligvis vedlagt med en skuff og et hull i ryggen for ledninger og air å erfare. Det er vanligvis andre lagring skuffer på motsatt side av tårnet for innlevering. Executive skrivebord er ofte rektangulære, ligner standard skrivebord, men kan være L-formet eller C-formet lett passe inn i mange hjørner av et hjem eller kontor.

Pulten Hutch

En pulten bur er en separat stykke møbler som sitter på toppen av skrivebordet. Det er spesielt bra for skrivebord fordi det gir mer lagringsplass på skrivebordet med ekstra liten hyller og skuffer. Bur varierer i design. Noen inkluderer skuffer, noen er to eller tre, og noen er bare hyllene i ett nivå. Pulten bur kan komme med et skrivebord og kan normalt fjernes lett hvis ønskelig.

Roll - Top skrivebord

Roll - top skrivebord er vanligvis en skrivepult med en bur, men inkluderer enda et element, en roll-top. Enkelt skrivebord kan også ha roll-top bur. Roll-toppen er et trekkspill-lignende enhet som kan rulles ned fra toppen av bur å dekke innholdet på skrivebordet, perfekt for rotete eller privat kontorarbeider. Siden bur inkluderer åpne hyller, skjuler roll-toppen lett rotete stabler av aviser.

Sekretær skrivebordet

Sekretær skrivebord er lik et skrivebord med en bur, unntatt flatt desktop folder opp og ned. Den gode tingen om denne typen skrivebord er at det er privat og det er slank, gjør det enkelt å bruke en bærbar datamaskin og lukke alt av område når det ikke. Men fordi skrivebordet vippes opp, er datamaskiner (enn bærbare datamaskiner) utelukket. Også må du huske å fjerne skrivebordet før den, av frykt for at avisene scatter overalt inne.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com