Hvordan installere ekte stein loddrett

Stein fasader gir et hus et solid, solid utseende som også er attraktivt. Mange typer stein kan brukes for fasader, fra smale strimler til store paneler. Runde steiner, som de fra creek og river senger, også kan brukes, men er vanskeligere å håndtere og kan kreve profesjonell installasjon. Brytes steinene, kuttet i vanlige former, er enklere å bruke. Enkleste steinene bruke for fasader er de som er kuttet tynn, spesielt for å brukes på husvegger. Naturlig stein ytterkledning krever mur ferdigheter.

Instruksjoner

•Velg en form for stein skal brukes. Sandstein, kalkstein, bluestone og andre steiner som er lett kutt i kvadrater og rektangler er mest vanlig. Velg steiner i nøyaktige former som matcher, for eksempel 6-tommers firkanter og 6 x 12-tommers rektangler, eller steiner med selv kanter, men i varierende størrelser å blandes og matchet som veggen er bygget opp. Bruk irregulære former for et mindre formelt utseende. Kjøp tynn steiner kutt spesielt for veggen mot. Måle veggen med et målebånd å bestemme mengden av stein nødvendig.

•Prepare veggen. Naturstein trenger en fast base, vanligvis en hylle bygget ut som en del av stiftelsen i ny konstruksjon. Bygge en hylle hvis ikke finnes ved å grave en dyp grøft, legge en base av grus og helle en nivå overflaten av betong. Spiker metall lekte, en slags netting, til veggen vindsperre med en hammer og lekte spiker. Dekk hele overflaten med lekte tett mot vindsperre fra topp til bunn. Installere metall blinkende og kuttet lekte med tinn snips rundt vinduer og andre. Bruk en for å sikre at basen er nivå og Juster den om nødvendig.

•Trowel et tynt lag med mørtel over lekte. Lage ripe i overflaten med en rake å gjøre det litt grov og la det tørke. Starte legging steiner på bunnen og på et hjørne. Hvis to steinmurene møtes på hjørnet, gir plass til tilstøtende steinene overlappe litt (dette er kinkig virksomhet og krever nøye planlegging). Mørtel ("smør") en stein med en sparkel på bunnen og tilbake og trykk den hardt på plass; Hold den et par sekunder til det vil sette på sin egen.

•Continue ned veggen, legge steiner i mønsteret med ender overlappende så ledd ikke kan rettes, eller ved å installere tilfeldig steiner. Bruke alle lignende formet brikkene med flat kanter eller variere mønsteret med noen steiner med bredt ansikter Dette designet er byggmester og av stein. La mørtel vises gjennom leddene eller rengjøre dem med sparkel spissen som du går for en "tørr stack" utseende. Bruke en stige til å plassere høyere kurs av stein. Arbeid ned og opp, installere en bunnen kurs, deretter legge kurs til toppen til veggen er dekket.

Tips og advarsler

  • Blande mørtel nøye etter retninger; Det må være solid nok å holde på sine egne men tynn nok til å spre lett. Mørtel som er for tykk vil ikke holde riktig; for tynne mørtel vil strømme ut av ledd.
  • Murverk krever oppmerksomhet på detaljer og ferdighet i å håndtere en murskje og mørtel.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com