Hvordan fungerer Geothermal oppvarming enheter?

Hvordan fungerer Geothermal oppvarming enheter?

Forbrukerne er installere og oppvarming av sine hjem med Geotermisk energi siden 1940-tallet. Jorden har en relativt stabil temperaturen under overflaten som kan åpnes i en region for å varme et hjem effektivt. Konvensjonelle varmepumpe systemer tendens til å ha høy luftfuktighet, men geotermisk systemer krever mindre varme for vann og kan opprettholde en indre atmosfære.

Funksjonen

Geothermal oppvarming enhet fungerer ved å flytte varme fra ett område til et annet. Elektrisitet overfører vannet gjennom et varmesystem rør og spoler. Vann pumpes fra undergrunnen, der sin temperatur varierer mellom 45 og 70 grader. Varmen fra vann overfører til luften som strømmer gjennom rør under hjemmet. Luften er distribuert jevnt ved hjelp av en innendørs handler, ligner på en termostat. Enheten krever ikke en flamme eller forbrenning forrett i de fleste olje, gass og propan ovner; 70 prosent av energien kommer fra bakken, med svært lite strøm som kreves for å høste den.

Lukket system

Geothermal oppvarming enheter kommer i forskjellige design. Det lukket systemet kan installeres vannrett, loddrett eller i en dam-metode.

Den vannrette metoden er den mest kostnadseffektive for boliger. Det krever to rør må begraves 5 fot i bakken eller en 6 fot og en 4 fot. Grøften trenger bare å være 2 fot bred.

Den vertikale metoden er primært for større bygg. Fire-tommers hull er boret 20 fot fra hverandre og 100 400 fot dypt. To rør kjøre ned gjennom hullene og er koblet i bunnen for å danne en løkke. Hvis et område er nær en dam eller innsjø, kjøres en pipe til vannkilde løkker på dyp 8 føtter for å hindre frysing. Lukket system må installeres på et bestemt dyp og fylt med en frostvæske/vann blanding å trekke varmen fra i jorden.

Åpent system

Åpen sløyfe-system bruker en pålitelig vann system som en brønn. En pipe pumper vann fra bakken kilde, går gjennom varmesystemet i hjemmet og ut igjen til brønnen. Vannet fylles med lite tap under prosessen. I åpen sløyfe enheter, må underjordiske kilden oppfylle spesifikasjoner for rent vann og filtrering.

Funksjoner

Geothermal Oppvarmingssystemer gir varme, strømmer, konstant luft i vinter, men de er også nyttig i sommer. Varmen som er naturlig finnes underjordiske kan brukes til å varme vann i hjem. Andre bruksområder inkluderer utendørs svømmebasseng og Spa. Legger til en avkjølende komponent, et hjem kan ha nytte av en enhet i varmt vær ved å bruke det som et klimaanlegg.

Fordeler

Geothermal oppvarming enheter bruker 25 prosent til 50 prosent mindre strøm enn gjennomsnittlig ovnen. Fordi enhetene kjøres på er varmt vann i stedet for varmt, luftfuktighet i hjemmet konstant 50 prosent, hvilke fordeler allergikere ved å redusere rør systemet mold.

Mindre plass er nødvendig å installere varmesystemet, frigjøre plass i hjemmet for andre bruksområder. Mens andre varmesystemer slipper plutselige støt av luft å regulere varme, opprettholde geotermisk systemer stille en konstant luftstrøm som holder din hjem en behagelig temperatur. Geotermisk er en fornybar energi og dekkes av de fleste hjem forsikringspoliser.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com