Hvordan holde sommer bregner vinteren

Hvordan holde sommer bregner vinteren

Fra viktoriansk stuer og forside porches før i dag bevise bregner et populært houseplant valg; ikke overraskende, gitt deres grasiøst hengende fronds og frodige utseende. Sommer care er ganske enkelt; en tropisk plante ofte vokser i tropiske regnskogen etasjer, vokse bregner lett utenfor i fuktighet og varme. Ta vare på noen "sommer" fern vinteren er litt vanskeligere, men noen enkle trinn kan holde den i live før sommeren kommer igjen.

Instruksjoner

•Locate bregne inne på et kjølig soverom, kjøkken eller selv på badet, så lenge det er ganske lyse, men indirekte lys--i 4 til 7 fot sørvendte vinduet eller nærmere et nordlige eller østlige vindu, er egnet. Sollys er harde på en bregne, spesielt om vinteren når anlegget er sovende. Unngå steder hvor din fern utsettes for en varmevifte eller andre kladder, også.

•Plasser din fern anlegg stå eller henger i en kurv, i henhold til dine preferanser og situasjonen. Vurdere å spre et teppe, ark av plast eller håndkle under og rundt din fern; de er beryktet for shedding fronds om vinteren, og dette vil gjøre rydde opp lettere.

•Klemme døde blader av bregne som de snu brun og tørr. Blader som begynner å dø vil ikke vokse tilbake, så klippe dem bidrar til å opprettholde den bregne utseende. Bruk skarpe kjøkken saks og kutte ved foten av frond.

Sørg for at rommet temperaturer på rundt 50 til 55 grader Fahrenheit. Dette er sommermånedene når bregner trives på temperaturer fra 65 til 85 grader, med temperaturer kjøling om 10 gradene om natten. Unngå slik at den bregne oppleve temperaturer under 40 grader, som vil drepe den.

•Et din fern noen ganger, avhengig av hvordan fuktig eller tørr huset er (gass varme spesielt pleier å være svært tørking). Ikke la en bregne til å stå i vann eller bli våt. Stikke fingeren inn i anlegget og litt i jorden; Hvis det føles tørre, vann den. Vurdere misting det med vann en eller to ganger i uken i tillegg. (En bregne mottar tilstrekkelig vann har en rik farge, men filtrert fronds indikere en mangel på vann.) Start vanning mer rundt februar når nye fronds begynner å vises.

•Unngå gjødsle din fern vinteren. Gjødsel bør brukes på halv-styrke, fra April til September bare. Nylig skal re-Potted bregner ikke være befruktet hele før ny vekst begynner, som kan ta flere måneder.

•Divide bregne sent på vinteren (rundt februar eller mars til selv) hvis det er blitt overgrodd for potten er det i. Fjerne den fra sin potten, skjære gjennom rotstokker (røtter) og dele i nye containere fylt med en 50-prosents torv moss jord blanding. Unngå å flytte samme plante til en større beholder mer enn noen få år, bregner kan nå 5 fot i størrelse og raskt blitt uhåndterlig. Divisjon er en mye bedre strategi.

•Dunk din fern under vann i et badekar, holde den under til alle luftbobler stoppe sprengning til overflaten. Dette sikrer alle røttene få vannet, som er avgjørende.

•BEGIN justere din fern utenfor lever våren, når de siste frost er over. Ta det utenfor for et par timer om dagen, langsomt økende tid før den brukes til å være utenfor. La det utenfor full tid gjennom resten av sommeren før før den første frosten, deretter vinter inne igjen.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com