Hva er typene utendørs stereohøyttaler Wire?

Hva er typene utendørs stereohøyttaler Wire?

Når lukten av sizzling pølser og hamburgere wafts fra millioner av bakgårder, kan det bare bety at Grill sesongen er i full gang. Ved å installere utendørs høyttalere, kan du nyte lytte til musikk pumpe fra stereoanlegget, mens du pleier grillen. En høyttalerledningen brukes å gjøre tilkoblingen for å overføre lyd fra makt forsterkeren til høyttalerne.

Kobber

Kobber er foretrukket av de fleste wire produsenter fordi overføring av lydsignalet med minst mulig forstyrrelser. Kobber er billigere enn andre materialer.

Oksygenfri kobberkabel

Oksygenfri kobber wire har en noe lavere motstand enn standard kobbertråd. Motstand er kraften som motsetter flyten av en elektrisk strøm og forsvinner energi fra krets, vanligvis som varme. Fjerning av oksygen fra kobber reduserer nedbrytningen av materialet. Igjen, beskytter dette lydkvaliteten på utendørs stereohøyttalerne.

Sølv

Som oksygenfri kobber har sølv en lavere motstand sammenlignet med standard kobber. Det er en veldig god leder og brukes for dyre utendørs høyttalerkablene. Lydkvaliteten produsert av sølv sammenlignet med kobber utendørs stereohøyttaler ledninger anses minimal. Imidlertid argumenterer området Arthemia mot bruker standard wire for utendørs høyttalerne. Den advarer mot risikoen for wire brudd og nedbrytning etter eksponering mot elementene.

Strandet

Strandet ledningen er bøyelig og fleksibel. Det er mindre utsatt for festing mens du kjører ledningen fra stereoanlegget innendørs til høyttalerne utenfor hjemmet.

Flatskjerm

En annen lavpris valget for forbrukeren er flat høyttalerledningen. Det er perfekt for å plassere rundt dører og mot hagen veggene. En ekstra bonus er som kan males, slik at det å blande med dine omgivelser.

Begravelse Wire

Begravelse wire, også kjent som underjordisk ledning, består av to eller fire fargekodede dirigenter av kobbertråd, for eksempel rød, svart, grønn og blå. Begravelse wire er vanligvis innkapslet i en tykkere belegg, vanligvis svart, og mer isolert for å hindre skade fra regn, snø og flom. Det er ideelt for utendørs bruk og og kan lett skjules under på plenen eller busker. Det er også motstandsdyktig mot støt og brannfare.

Ytelsesproblemer

Et viktig problem som møter av forbrukere som ønsker å kjøpe utendørs høyttalerledningen er å finne den beste typen for deres behov. Alle kabler må GFI (bakken feil avbryte) krets overholder sikkerhetsstandarder, som beskytter mot shorts hvis ledningen blir våt. Utendørs Speaker Wire webområdet råder bruke dobbelt isolasjon for å beskytte utendørs speaker ledningen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com