Mais Gluten måltid for Løvetann kontroll

Mais Gluten måltid for Løvetann kontroll

Korn behandling demonstrerer amerikansk oppfinnsomhet; et korn er brukt til å produsere mange matvarer og alternativ energi. Mais gluten måltid (CGM) har blitt tilpasset for mange bruksområder, produsere proteinrik dyr feeder, gjødsel og en pre emergent ugressmiddel.

Identifikasjon

CGM er et "kondensert korn gjæret extractive" produkt. Inntil forskere ved Iowa State University utviklet det som en organisk pre emergent ugressmiddel i 1980, var den primære verdien som en høy-protein animalsk mat. CGM inneholder også 10 prosent nitrogen vekt, som gjør det gjødsel også.

Funksjoner

CGM er en organisk Luke og feed når brukes plener to eller tre ganger i vekstsesongen. Pelletized former for CGM gir slow-release pre emergent ugressmiddel for så lenge som seks uker, en viktig funksjon for Løvetann som slipper frøene månedene. Etter fire år, ble god kontroll oppnådd i University of Minnesota Extension undersøkelser.

Betraktninger

CGM er et verktøy for Løvetann kontroll, ikke magic bullet. Det er en pre emergent ugressmiddel, så det ikke vil drepe Løvetann, som staude ugress med lang taproots. Vanlig bruk, men hindrer frø spirende. Etter fem år fant kanadiske Prairie ornamenter golfbaner senteret at Løvetann anlegget tall begynte å avta.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com