Hvordan installere tynn stein mur

Tynn stein mur kan gi et hus et nytt utseende. Det er ekte stein, men skiver veldig tynn slik at den er lettere i vekt og har en glatt tilbake overflate. Fronten fortsatt har naturlig stein utseendet, med alle dens varianter i farger og tekstur. Tynn stein er ikke for alle programmer, men er mindre dyre, enklere å installere og raskere for et hus å håndtere. Det kan brukes over overflatene mur eller på tre-omsluttet vegger, selv om installeringsteknikker variere litt med typen grunnleggende veggen. Det krever god mur ferdigheter.

Instruksjoner

•Prepare veggen. Fjerne murpuss, betong blokken, murstein og helles betong med en strøm skive eller sandblaster for å fjerne alle skitt, maling eller annen utenlandsk materiale. Reparere alle sprekker eller ujevn flekker med mur lapp. Fjern alle negler eller andre utstikkende deler i tre. Spiker metall lekte på tre-omsluttet vegger eller murvegger som ikke kan fjernes helt av maling eller annet materiale. Plass en damp barriere først stifte det til tre eller festing til mur med tape. Spiker lekte med en hammer om hver 6 inches, med konkrete negler på mur eller galvanisert spiker på tre. Kjøre neglene gjennom i mesh av lekte.

•Mix bare nok mørtel for omtrent en halv times arbeid om gangen. Dette beløpet varierer avhengig av hvor fort du arbeider. La ikke mørtel tørke ut--den skal alltid om konsistensen av pisket poteter. Bruk en ferdigblandet mørtel designet for stein eller blande to deler vasket fin sand til en del Portland sement.

•Apply et tynt "scratch" lag med mørtel med en flat mason's murskje, sprer den over hele veggen. Bruk lekte, metall skraper eller rake grove opp overflaten med horisontale riller. Kontroller at lekte er helt dekket. La at pelsen tørke over natten. Ordne steiner i en grov installasjonsrekkefølgen mens mørtelen tørker og gjøre noen store kutt å passe ender eller vegg bottoms, for eksempel med en mur så.

•Dampen veggen med en mister dyse på en hageslange. Spre om 1/2-inch frisk mørtel over bunnen frakken med en flat murskje i området der du vil starte arbeidet. Dempe baksiden av den første steinen med en våt, dekke det med et tynt lag med mørtel og trykk det på plass fast til mørtel begynner å presse ut ryggen. Hold den til det vil sette på sin egen, så bruk spissen av en spiss mason's murskje for å skrape bort noen mørtel på kantene før neste steinen.

•Gjenta prosessen med andre stein, deretter en tredje. Arbeide ned veggen i en slags trekant, plassere undersiden av steiner først, deretter legge steiner over. Opprette steinene så tett som mulig, med minimal mellomrom mellom. Kutte steiner etter behov med en mason's så eller scoret begge sider med en murskje og festing av en inndeling, som vil gi en mer naturlige felles.

•Legg grout når alle brikkene er installert på veggen og mørtelen har satt, ca 24 timer. Rense eventuelle overskytende mørtel fra stein ansikter eller ledd med en våt svamp eller wire pensel. Bruk en liten grout bag med et metall tips, ligner dekorere poser som brukes av kaken bakere. Klem grout i leddene, fylle dem helt. Tørk bort eventuelle overskytende grout med en fuktig svamp. Glatt bredt ledd med en mason's murstein etterbehandling verktøyet, en metall enhet med en konveks tips som komprimerer mørtel i en halvsirkel slik vann vil renne.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com