Hvordan å kaste betong fliser i grov Sand

Hvordan å kaste betong fliser i grov Sand

Betong fliser kommer i mange former, størrelser og design til en rekke dekorere situasjoner. Selv om en rekke konkrete fliser er tilgjengelig for kjøp, kan du opprette dine egne fliser til en brøkdel av kostnaden ved å bruke noen grunnleggende materialer som grov sand og tørre betongblanding. Gjør din egen betong fliser hjemme lar deg uttrykke din personlige personlighet og lar deg lage interessant farger og mønstre som samsvarer med bestemt innstillinger.

Instruksjoner

•Clear en liten, flat området verksted, oppkjørselen eller fortau for å lage din konkrete flis. Velg et sted ut av veien for trafikk, pets og barn. Feie alle jord eller rusk fra din flat overflate.

•Spread ut et ark klar plast for å beskytte underliggende overflaten. Tømme en 50 pund bag av grov sand over plast. Dempe haug av sand med en fin spray av vann fra din hageslange. Bruk hendene til haug av sand i en form som er litt større enn størrelsen på ditt ønskede flis. Trykk på sand haug firmaet og nivå.

•Lag en figur i midten av din sand haug som samsvarer med ønsket fasong din konkrete ark. Bruk for eksempel en stor bolle for en runde mønster eller en boks for en firkant eller diamant-formet mønster. Opprette et innrykk i midten av figuren ved å grave ut sanden i midten med en liten hånd spade til ønsket dybde på rundt to til tre inches dyp. Trykk underliggende sand firmaet med fingertuppene.

•Skjære et stykke plastfolie å passe over sand mold du opprettet. Lå plast plater over mold.

•Mix betong i en 5-gallon bøtte, etter produsenten er blande instruksjoner. Legge til konkrete pigment, om ønskelig. Den blandede støpe i mold din. La det konkrete settet til litt fast og sette inn alle pynt, som fargede fliser eller glass kuler, i henhold til foretrukne design. La konkrete flis kur for tiden anbefalt på pakken instruksjonene.

•Fjern fliser fra grov sand formen ved å løfte kantene av plast sheeting. Skrell sheeting fra baksiden av flisen og fjerne herdet flisen. Bruke mold for å gjøre flere brikker av samme størrelse og form.

Tips og advarsler

  • Bruk en støvmaske når du blander tørr betongblanding.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com