Hvordan installere en John Deere plass

Under varmen solen og normal slitasje starter setet på en John Deere gressklipper sprekk og trekkes fra hverandre. Dette kan gjøre setet ubehagelig, og setet er ikke svært gledelig å se på. Det er ingen måte å reparere setet; skifte er det eneste alternativet. Endre ut setet kan gjøres enkelt og tar fem minutter å fullføre.

Instruksjoner

Oppbevaring gressklipper på en hard, flat overflate. Sett på parkeringsbremsen, slå av motoren og fjerne nøkkelen fra tenningen. Løft gamle setet mot rattet.

•Under setet er sete sikkerhetsbryter koblet til wire selen. Forsiktig lirke sikkerhetsbryter gratis med det flathead skrutrekker, forlater bryteren koblet til wire selen. Bryteren sikkerhet slår motoren hvis rytteren faller klipperen. Fjern de fire skruene som går gjennom Setebunnen i nøtter sveiset i setet med 1/2-inch socket. Skyv av bolter, skiver, og foringer. Fjern de to boltene som går gjennom Setebunnen i fender dekket med 1/2-inch socket og fjerne sete panne.

•Sett den nye setet på Setebunnen. Skyv vaskemaskinen på bolten; Skyv en foring på bolten. Gjenta dette trinnet for de andre tre boltene. Skruen fire bolter gjennom bunnen av setet panorere i nøtter sveiset inn i bunnen av setet med 1/2-inch socket og skru ned.

•Sørg hullene i setet panne med hullene i fender dekk. Hånd skru inn de to fender boltene. Skru dem ned med 1/2-inch socket.

•Installer bytte setet sikkerheten ved å skyve bryteren i hullet i bunnen av setet.

Tips og advarsler

  • Holde setet av solen, og tørke vinyl protector, vil gi ekstra år av livet for setet.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com