Hvordan å holde en Slipcover i stedet

Hvordan å holde en Slipcover i stedet

Slipcovers er en enkel og rimelig måte å endre utseendet på din møbler, men med mindre de er utstyrt spesielt for sofaen, du kan ha en hard tid holde dem på plass. Selv om du vil fortsatt bruke litt tid rette ut din slipcovers, finnes det noen metoder du kan bruke til å gjøre de gangene færre og mer mellom.

Instruksjoner

Hvordan å holde en Slipcover i stedet

•Før du begynner noen metode for forankring din slipcover, kontroller hem er selv helt rundt og at deler av overtrekksvesken som er gjemt i er glatt og ikke bunched opp i hjørnene.

•Plasser rullet magasiner (eller PVC-rør) som langt ned du kan overalt overtrekksvesken er gjemt i sprekker. Dette vil holde materialet fra får trakk som folk sitter på møbler.

•Plasser en sklisikkert teppet pute mellom overtrekksvesken og sete for møbler hvis det opprinnelige materialet er glatt, som vinyl eller skinn. Teppet puten vil bo i stedet best hvis du klipper dem lenge nok til å være gjemt i sidene og baksiden møbler setet og henge over 3-4 inches ned foran pute.

•Bruk møbeltrekk T pinner å forankre overtrekksvesken på plass på baksiden av møbel. Denne metoden fungerer bra for å holde baksiden av overtrekksvesken i stedet, men anbefales ikke for bruk på sidene eller ned i crevices der pinnene kan bli utsatt og forårsake en fare.

•Sew bånd på din overtrekksvesken som du kan bruke til å binde selve materialet tettere til rammen. Hvis du dekker en sofa, setter du sett med bånd i hver ende. Kontroller at du har sydde dem på tett nok til å tåle å være fast bundet sammen og blir dratt generelt slitasje. Hvis du dekker en stol, sette båndene i ryggen.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com