Hvordan Human holde kaniner ut av en hage

Hvordan Human holde kaniner ut av en hage

Selv om søte og fuzzy, kan kaniner være en ulempe for gartnere. De hjelpe seg grønnsaker og planter, truende hagen din avkastning. Noen gartnere ty til dødelige feller og skadelige giftstoff å kvitte seg med en kanin. Slike grusomme tiltak er ikke nødvendig. Det er mange måter å holde Human kaniner ut av en hage. Praktisere effektive repelling metoder vil sikre at din hage blomstrer.

Instruksjoner

Holde kaniner ut av hagen din

Sette inn et gjerde rundt omkretsen av hagen din. Dyrt gjerder er ikke nødvendig; bare sørg for at det er ca 2 til 3 fot høy og strekker seg minst 6 inches i bakken. Gjerdet dimensjonene og i bakken dyp vil sikre påtrengende kaniner ikke kan hoppe eller Hi i din hage.

•Spread urin fra bestemte dyr rundt hagen din. Kanin utebli fra områder med dufter av dyr som rev, katter og hunder. Fox urin kan kjøpes på hjem og hage butikker eller på nettet.

Sette inn en ultralyd kanin-repelling enhet. Slik enhet avgir ultralyd toner som er uutholdelig for kaniner og andre små skadedyr. Ultralyd pest repellents kan kjøpes på hjem og hage butikker eller på nettet.

•Mix 1/4 kopp cayennepepper med 2 kopper vann og ett egg. Hell i en sprayflaske og la sitte i 12 timer. Spray blandingen i og rundt hagen din. Cayenne pepper's potente varme og sterk duft vil naturlig avskrekke kaniner fra hagen din.

•Plasser noen fangst-og-løslate feller i nærheten av hagen din. Slike feller er en human alternativ til de dødelige, Ben-hold feller. Vanligvis de fungerer ved å lokke en kanin inne hvor døren stenger bak dem, og de har ingen exit. Når en kanin er blitt fanget, plassere et område langt fra hagen.

•Plant bestemte kanin-avskrekke planter i hagen din, som oregano, salvie, echinacea og yarrow. En kombinasjon av disse planter i hagen din er en effektiv måte å avskrekke kaniner; men når maten er knappe, kan de gjøre et unntak.

Tips og advarsler

  • For å holde lukten av et rovdyr frisk, vurdere lærer opp din hunden å urinere i hagen din.
  • Når du bruker en fangst-og-løslate felle, hold fingrene fra noen del av buret der du kan bli bitt.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com