Hvordan installere kulturperler stein finér

Hvordan installere kulturperler stein finér

Fordi det er dekorative og ikke iboende i strukturen av en bolig, kan du bruke stein finér både innvendig og utvendig vegger for rent kosmetiske grunner. Installere kulturperler eller naturlig stein finér direkte til overflaten av eksisterende murvegger, inkludert stukk, murstein, betong blokken eller produsert stein. Malt murvegger, sammen med gips, gips eller tre paneled veggene, kreve at du bruker en ripe strøk over en metall lekte. Metall lekte er et ark av metall med utklipp med jevne mellomrom, som en del av skjermen med store åpninger. Lekte gir scratch pelsen noe å ta til, slik at den på loddrett overflaten. Når du har brukt metall lekte og scratch frakk, blir veggen en mur-mur, for det formål å installere stein finér. Du bruke steinene direkte til overflaten med standard mørtel, det samme som brukes for å installere vanlig murstein og keramiske fliser.

Instruksjoner

•Installer 18-gauge metall lekte nonmasonry overflater eller malt mur overflater. Nail metall lekte på veggen, bruker mur negler for murvegger og vanlige 2-tommers konstruksjon negler for paneled, tre eller gips vegger. Sikre du spikeren i de tre piggene, linjeavstand neglene 6 inches hverandre hver stud.

•Apply en ripe strøk av to deler sand til en del av Portland sement. Bruk en mason's murskje å øse opp blandingen og sette det på metall lekte. Spre og jevne ut scratch frakken med kanten av murskje. Dekk det metall lekte med betong blanding. Når ferdig, kan du bruke hakk kanten av murskje for å gre overflate avlyse pelsen. Den resulterende rygger vil gi mørtelen noe å gripe inn når du angir individuelle helstøpt steinene. At den scratch strøk tørke, følge anbefalingene fra produsenten.

•Moisten men ikke mette et lite område av scratch pelsen på en av de øverste hjørnene av sprøyting med sprayflaske. Dette er utgangspunktet. Fuktighet vil hjelpe oppbevare scratch frakken fra å trekke alle fuktighet ut av mørtelen og tillate den å kurere naturlig, resulterer i en sterkere bånd.

•Spray baksiden av din første steinen med vann for å fukte, men ikke mette den. Smør baksiden av steinen med mørtel, med mason's murskje. Sette ned et lag mørtel om 1/2-tommers tykke.

•Trykk steinen på plass på veggen, wiggling den litt som u skyve det ned. Overflødig mørtel bør presse ut sidene av steinen. Scoop opp overflødig mørtelen med din sparkel. Fortsette å plassere stener fra toppen av veggen til bunnen, varierende størrelse og form til din smak.

•Skyv mørtelen videre i leddene med fingeren eller håndtaket på et verktøy når det begynner å stivne. Dette skaper en sterkere bånd mellom steinen og veggen.

•Fyll en morter bag halvveis med mørtel. En mørtel bag er identisk med en pose brukes gjelder dekorative glasur til en kake. Vri den store enden lukket. Plass den smale enden i felles mellom steiner. Klem posen forsiktig å fylle opp sprekker mellom steinene med mørtel blanding.

•Fjern slopped eller overflødig mørtel fra omkringliggende steiner i et par timer å forhindre permanent flekker. Bruke en sparkel til å slå av store biter og en fuktig klut til å tørke av eventuelle gjenværende rester.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com