Hvordan installere en Tin ser taket

Autentisk tinn tak ble først installert i bedrifter og hjem etter borgerkrigen. Disse takene var populære på grunn av tinn brannsikre og kan males. Mange av disse typer tak er fortsatt levedyktig i vintage bygninger. Moderne hus kan duplisere dette taket med fliser med intrikate stemplet utseendet på tinn ved hjelp av ekstruderte polystyren fliser. Ekstruderte polystyren fliser festes til eksisterende tak eller brukes for brutte tak. Fliser overholde gips eller popcorn tak og er kan males.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på taket. Multiplisere lengde ganger bredden på Boligareal taket. Dele kvadratmeter av arealet av en Taktegl ankommer hvor mange ruter som kreves. Tak flis er vanligvis 2-av-2-fot og 2 av 4 føtter. Kjøpe noen ekstra fliser å tillate feil i skjæring.

•Fjern alle taklamper, fans og vent dekker fra taket i rommet. Finne midten av rommet ved måling av lengden på taket og et merke på midten av målet. Gjør det samme for bredde. Pop en kritt linje over rommet fra center merkene finne center.

•Apply mellom 9 og 12 punkter av keramiske fliser mastik til baksiden av tak flis. Ni prikkene er tilstrekkelig for at installasjonen skal jevne tak. Bruk 12 punkter når du installerer en popcorn taket. Trykk Taktegl til taket med kritt linjene som en guide. Hold ruten på plass i 30 sekunder til ett minutt. Installere den neste brikken på samme måte, nøye samkjøre med kritt linjen og tidligere installerte flis. Fortsett til alle full fliser følges til taket. Kuttet kant flisene størrelsen kreves og lim til taket.

•Caulk alle sømmer der taket fliser rumpe sammen. Tillate fuger til tørr overnatting før maling til installerte taket. Bruk en semi glans eller høyglans maling. Du kan male taket fliser med metallic lakk å gi utseendet på autentisk tinn tak.

•Installer ekstruderte polystyren taket molding med lim å fullføre utseendet av en autentisk tinn tak. Holde molding på plass med maler tape til limet har tørket.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com