Hvordan installere et badekar avløp fra midten til høyre

Mens mange moderne badekar har avløp satt i enden av reservoaret slik badekar gammeldags kar som støpejern enheter kan ha sine avløp i midten av bassenget. Hvis du installerer en gammel stil badekar med en center avløp og viktigste avfall stabelen på badet er av til høyre, må du kjøre badekaret i avløpet fra midten til høyre for å hekte badekar til avløpssystem.

Instruksjoner

•Maneuver badekar i stedet der du planlegger å installere den. Sett inn en blyant i avløpet hullet og merke subfloor under, tegne en sirkel slik at du kan finne midten av avløpet. Flytte badekaret tilbake ut av badet.

•Få en 12 x 12-tommers firkant rundt sirkelen du merket på subfloor. Skru subfloor fra gulv bjelkene med drill, trekke opp kryssfiner arket med plassen og sirkel trukket på det, samt eventuelle ark mellom den og veggen som inneholder avfall stakken. Kuttet ut plassen du tegnet på subfloor med Stempelkompressorer sagen.

•Mark ruten badekar drainpipe må ta for å nå det viktigste avfall stabelen. Tegne linjer på gulv bjelkene med blyant til notat der midten av røret skal være. Bore hull i gulvet bjelkene du merket med hull så. Bruke litt som skaper et hull 1 â¾-tommen i diameter.

•Dry-fit PVC pipe delene sammen, trekke dem til den viktigste avfallet stable ventil og kjøre dem under badekaret med PVC fellen midtstilt under der Badekar avløp vil være. Hvis lengden er deaktivert, kuttet ned en PVC lengden med baufil til alt passer. Demonter PVC og igjen, denne gangen tetting hver lengde til hver kobling med løsemiddel limet.

•Skru tilbake subfloor kryssfiner på plass på gulv bjelkene med drill. Flytte badekaret tilbake på plass.

•Rull en dott av rørlegger er kitt mellom hendene til du har en sylinder så tykk som under kanten av avløp flensen i samlingen avløp. Installere renne forsamling i henhold til produsentens instruksjoner. Vanligvis du trykker rørlegger er kitt inn under kanten av avløp flensen, deretter installere avløp flensen i avløpet, trykke på avløp kroppen ned til der den møter den øvre delen av PVC fellen. Koble dem sammen med en komprimering mutter. Hvis ditt har en overflyt plate, bør du koble som samtidig.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger å installere Badekar avløp i løpet av noen dager, ting en fille i munnen på røret koblet til avfall stakken. Dette hindrer at kloakk gass inn i ditt hjem.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com