Hvordan å drepe bakterier fra brukte møbler

Hvordan å drepe bakterier fra brukte møbler

Brukte møbler som er overlevert eller kjøpes fra en selger kan kan være litt eller sterkt slitt eller se og arbeide god som ny. I alle fall brukte møbler vil mer sannsynlig enn ikke bære bakterier fra tidligere bruk. En sikker måte å bli kvitt brukte møbler av bakterier er med bruk av en damp renere. Kjemikalier og vaskemidler brukes til å drepe bakterier kan virkelig drepe bakterier, men de ikke Fjern skitt bakterier er født fra og bakterier gjenoppstår innen kort tid. En damp renere vil kan brukes på alle underlag og drepe bakterier og bakterier, inkludert odor-forårsaker bakterier, samt rengjør overflaten området av skitt.

Instruksjoner

•Få en damp renere. Damprensere kan kjøpt eller leid fra kjøpesentrene rengjøring supply forhandlere eller oppussing butikker. Håndholdt eller bærbare modeller, samt større modeller med flere vedlegg er tilgjengelig.

•Les produsentens instruksjoner som fulgte med modellen. Forskjellige steam rengjøring enheter har ulike forklaringer. Få instruksjon på hvordan enheten fungerer og kunnskap om alt tilbehør før bruk vil sikre at enheten brukes til best av sine evner uten uhell eller skade.

•Fyll enhetens vann tank med vann opp påfyllingsstreken. Noen enheter har en flyttbar vann rom, som er fylt og erstattet, og andre vil bli bygget på, da vannet skal helles i en stor container og tømt i enheten til holde kapasiteten er nådd.

•Sett eventuelle utvidelser og dyser til enheten. Damprensere kommer med flere tilbehør som hjelpe rengjøring ulike overflater, for eksempel extensions med børster for møbeltrekk og utvidelse slanger og wands for lengre rekkevidde og større surface rengjøring. Møbler kan kreve en annen filtype enn stoff eller møbeltrekk behov. Se bruksanvisningen Hvis usikker før du fortsetter.

•Plugg i enheten og slå den på, tillater vannet å varme opp. Oppvarming tid kan variere med hver enhet, men de fleste er klar til bruk innen fem minutter.

•Hold enheten eller utvidet tryllestaven over overflaten av møbler, om lag tre inches fra overflaten hvis bruker direkte damp for, si, et tre stykke eller direkte på møblene i stoff. Gå over hele overflateområdet i en opp bevegelse som om støvsuging møbler. Fortsett dette til hele overflateområdet av møbler er gått med dampbåten. Endre vedlegg som nødvendig for møbler med mer enn én type materiale - dvs møbler med tre eller metall beina og armene som har stoff seter og rygger.

Slå av og/eller koble fra enheten, og la den avkjøles i fem minutter før fjerne vannbeholderen og tømme vann. Tillate møbler til air-dry.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com