Hvordan lage en kar Surround

Hvordan lage en kar Surround

En kar surround, betyr at materialet som brukes til å dekke veggene rundt badekaret, kan være alt fra glassfiber til forseglet tre, men den klassiske tilnærmingen til keramiske fliser er fortsatt en av de mest populære. Flisene er limt til veggen som omgir badekaret, vanligvis i et rutenettmønster som starter på badekaret og flytter oppover. Som med alle fliser jobber er mellomrommene mellom flisene fylt med fugemasse, unntatt plass ved siden av badekaret, som må være caulked for å gi ekstra beskyttelse mot fuktighet.

Instruksjoner

•Mark midten av bredden på en av veggene rundt badekaret. Hold ditt nivå på mark og utvide linjen loddrett fra badekaret rim til taket.

•Kuleis opp noen vanlig fliselim på din hakk murskje og spre den langs veggen, like over badekaret, fra ende til ende. Murskje vil gjøre en kam mønster i limet som skal du kunne fortsatt se den vertikale linjen gjennom limet.

•Hang den nederste raden med ark øverst karet felgen, starter med en brikke på hver side av den vertikale linjen. Bygge ut fra midten mot kantene av veggen. Avstand nupper på sidene av brikkene vil holde dem riktig linjeavstand fra hverandre og fra kanten av badekaret. Bruk en flis så for å klippe brikkene på slutten av raden slik at de passer i hjørnene.

•Apply mer lim til veggen over den nederste raden med ark. Begynne arbeidet med den neste raden med ark, igjen fra midten. Gjenta for hver etterfølgende rad til hele veggen er dekket. Gjør det samme på de andre veggene. (Merk: Hvis våtromsinnredning eller andre hindringer på veggen, klippe brikkene rundt dem med flis sagen.)

•Let brikkene satt over natten. Spre grout over vegger, fra toppen av hver vegg arbeider nedover, med en fugemasse murskje. Bruk langsiden av murskje for å trykke grout i mellomrommene mellom brikkene, mens skrape den av overflaten. Fyll hver linje unntatt den vannrette avstanden mellom den nederste raden med ark og badekar felgen. Tørke opp overflødig grout med en våt svamp.

•Let grout tørke for 24 timer. Hvis flisene vises disig overskyet, tørk dem igjen med en våt svamp. Lå en glatt, ubrutt perle av caulk i den horisontale linjen mellom badekar rim og den nederste raden med ark. Gi caulk og fugemasse en annen 48 timer for å stille før du bruker badekaret.

Tips og advarsler

  • Bruke briller når fliser.

© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com