Hvordan rengjøre en Oreck luftrenser

Hvordan rengjøre en Oreck luftrenser

Oreck tilbyr to typer luftrensere - med HEPA filter som du må erstatte regelmessig, og med permanent Truman celle filtre, som aldri må skiftes ut, men krever sporadisk rengjøring. Sikre det varige filteret fortsetter å arbeide riktig og effektivt, rengjør den etter behov. Oreck Truman celle luftrensere har et indikatorlys som kommer på 30 dager. Gå videre og vaske resten av apparatet som en del av regelmessig vedlikehold.

Instruksjoner

•Trekk Oreck luftrenser før rengjøring av noen del av det å unngå elektrisk støt.

•Rengjør den luftrenser filteret hver gang 30-dagers lampen tennes. Fjerne filteret fra apparatet og sett den i en buttillen eller synke eller på en hard, håndkle-dekket overflate som en kjøkkenbenken. Legge til et par dråper av en mild parabolen-vask væske i en bolle eller bøtte med varmt vann. Dypp en myk klut eller svamp i såpevann og vri den ut. Tørk filteret med klut eller svamp, re-fukting det etter behov. Skyll filteret med vann og la den til luft tørr før du setter det tilbake til purifier.

•Tørk ned den ytre delen av luftrenser med en ren og fuktig klut for å fjerne eventuelle rester. Følge opp med en mild, slipende rengjøringsmiddel for mer grundig rengjøring eller fjerne gjenstridig flekker.

Sørg for at purifier luft innløp og utløp annenhver måned ved å børste den ren med en myk børste. Tillat ikke støv å falle i luftrenser.

•Rengjør luft sensoren annenhver måned. Åpne luft sensor coveret, som ligger på den siden av apparatet, og pensel innløp luftventilen, stikkontakt luftventilen og luft sensoren med en myk børste for å fjerne støv og rusk. Litt dempe en bomullspinne med vann og bruk den å forsiktig rense linsen, støv innløpet og støv uttaket. Kjøre en tørr bomullspinne over deler til å fjerne fuktighet.

Tips og advarsler

  • 30-dagers indikatorlampen tilbakestilles når du erstatter renset Truman celle filteret.

© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com