Hvordan lage et lite rom i en tredemølle og trimrom

Hvordan lage et lite rom i en tredemølle og trimrom

Komme til gym på regelmessig basis kan være en problemfri, og ser folk i mye bedre form enn du trene kan være nedslående. Et multiapparat kan eliminere både problemer og forferdelse. Hvis du har selv en liten plass til overs, kan du opprette et multiapparat.

Instruksjoner

•Kontroller rom innbydende. Dette vil bidra til å ta bort noen av angst kan du føle deg om å jobbe ute. For eksempel, Male vegger i lyse, muntre farge. Unngå mørke farger som kan gjøre et lite rom synes enda mindre. Legg noen illustrasjoner til veggene; motiverende bilder fungerer godt for dette rommet, men unngå gigantiske stykker som vil legge vekt på smallness av rommet. Speilede paneler kan gjøre rommet føles større og reflektere lys, samt lar deg se deg utføre strekninger slik at du vet du gjør dem riktig.

•Legg distraksjoner. En veggmontert magasinet rack eller veggmontert bok hylle gir et sted å lagre lesestoff for deg å lese mens du trener hvis du ønsker, uten å ta opp gulvplass. En veggmontert flatskjerm-TV kan du se favorittprogrammene dine mens du brenner kalorier uten å bruke dyrebare gulvplass også. En musikkspiller lar deg lytte til musikk som vil få deg pumpet opp.

•Gå tredemølle i rommet. Plasser den i nærheten av et vindu hvis du vil se utendørs mens du arbeider eller mot TV hvis du foretrekker å se at mens du går. Unngå å plassere den i midten av rommet, men som du trenger uansett plass til overs for øvelser. Hvis du har ennå å kjøpe en tredemølle, kan du vurdere en som kaster og kan lagres i et skap når den ikke er i bruk, slik at du kan bruke mer gulvplass til andre aktiviteter.

•Still ned en treningsmatte hvis gulvet ikke er tepper så du har en myk overflate å stå, sitte og lå på. Foreta målinger før du kjøper en matte for å sikre at det vil passe i liten plass.

•Plasser vekter på et stativ i nærheten av mat, så du kan nå dem lett hvis gjør en rask vekt trening eller legge vekter i går eller kjører rutinen. Hvis et stativ tar for mye plass, kan du vurdere å investere i justerbar manualer i stedet for å spare plass.

•Sett håndklær i skapet så du trenger ikke å gå langt for en etter at du har jobbet opp en svette. Skapet er også et godt sted å lagre ekstra treningsutstyr, slik som et hoppetau, en balanse ball og abs maskin. Dette gjør så mye plass som mulig åpen i rommet for å trene.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com