Om italiensk skinnmøbler

Møbler laget av italiensk skinn har et rykte for å være høy kvalitet. Møbler som kan produseres fra italiensk skinn spenner fra sofaer til tabeller og andre hjem tilbehør.

Egenskaper

Når du ser på italiensk lær møbler, kontroller at materialet er myk og smidig å ta; Det er denne teksturen som skiller italiensk skinn fra andre varianter. Hvis farget, være fargen ikke utsatt for kjører eller falming, selv når gnidd. Italiensk lær møbler varer lenger ikke bare på grunn av stabilitet av skinn, men også på styrken av møbler rammen. Rammen italiensk skinn møbler er vanligvis laget av høy kvalitet tre som er testet for å tåle hverdagsbruk stress.

Tekstur

Teksturen i skinn er knyttet til hvor materialet ble importert. Lær som kommer fra den kjøligere områder, for eksempel Italia, er kjent for sin fine tekstur. Italiensk skinn er ulikt skinn som kommer fra varmere, mer fuktig klima, som er grovere og courser. Italiensk skinn har feil som forekommer naturlig i Skjul pleide å gjøre det. Langt fra devaluing skinn, legge disse karakter og personlighet til materialet.

Farge

Italiensk skinn kan utsettes for ulike farging teknikker for farger som spenner fra nøytrale fargetoner til mer livlige nyanser. Faktisk de fleste farger italiensk skinn møbler er ikke naturlig men farget. Merk også at fordi huder brukt til å lage møbler er annerledes, fargestoff brukt trenger det annerledes likeledes. Fordi opptaket skjer på forskjellige rater, er resultatet at ensartethet i utseende er neppe skje med italiensk skinn.

Flekk motstand

Det finnes ulike behandlinger på skinnmøbler som påvirker hvor motstandsdyktig de er for flekker. Italiensk skinnmøbler som ikke har vært belagt gjør det mer absorberende. Således, påføring av oljebasert kremer, selv de som lover å rengjøre skinn, kan flekken. På den annen side, tåler Lær som er belagt flekker mer effektivt. I tillegg kan belagt italiensk skinnmøbler være solid nok til å tåle en vask med mild såpe og vann.

Vedlikehold

Italiensk skinnmøbler trenger Stamgjest bekymre for å opprettholde sin opprinnelige tilstand. Ta oppmerksom på at det er forskjellige typer skinn, så det er viktig å følge instruksjonene fra produsenten. Kontroller at støv møbler ofte for å fjerne skitt som kan akkumuleres på overflaten. Produkter spesielt formulert for skinnmøbler kan også brukes, men den forholdsregler og instruksjonene angitt må strengt følges for å hindre skade. Videre, aldri bruke møbler polsk eller lakk på italiensk skinnmøbler fordi disse produktene inneholder løsemidler som kan ende opp gjør materialet følelsen klebrig.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com