Plantevernmidler & landbruk

Gartnere og bønder bruker plantevernmidler for å redusere ugress i sine avlinger. Plantevernmidler spille en viktig rolle i landbruket ved å drepe ugress som konkurrerer for avlinger vann og næringsstoffer kilder i jord. Til tross for sine mange fordeler, kan ugressmiddel brukes for mye skade miljøet og opprette motstand til plantevernmidler i ugress.

Funksjonen

Det finnes mange plantevernmidler for å drepe av ugress og uønsket gress blant avlinger. Generelt, fungerer plantevernmidler når bøndene spray dem beskjære områder og dreper de pesky planter. Ideelt sett velger bønder plantevernmidler som gjør maksimal skade på spesifikt Luke men vil svekke før planting eller ikke skade avlingen.

Selektivitet

En utfordring at forskere når utvikle plantevernmidler var hvordan å skade ugress uten å skade avlinger. Ifølge Oregon State University skade noen ugressdrepere selektivt Bredbladet gress og ugress uten å skade avlinger. Bønder kan selektivt spray andre plantevernmidler som skade planter bare når sprayet direkte på deres løvverk.

Programmet

Noen ugressdrepere drepe planter ved kontakt med noen del av dem, og andre typer arbeid når planter absorbere dem fra jorden. Denne andre typen ugressmiddel må ofte være dyrket i jorden jevnt og til et dyp dypt nok til å nå alle Luke røttene. Bønder kan sprøyte andre typer plantevernmidler direkte på ugress å drepe de fleste av dem. En tredje type krever overflaten programmet og deretter soaks i bakken når det regner eller bønder vanne området.

Ugressmiddel motstand

Ugressmiddel motstand oppstår når ugress som en herbicid har drept ikke lenger er skadet av det samme ugressmiddelet. Ugress gjennomgå noen ganger en tilfeldig genetisk endring som gjør noen av dem å overleve når en bonde gjelder et ugressmiddel. Disse ekstra hardfør ugress overleve og spredt i området, og deretter bønder må bruke en annen ugressmiddel for å drepe dem. Ugressmiddel motstand er en negativ bivirkning av overforbruk av plantevernmidler, fordi ugress får vanskeligere og vanskeligere å drepe.

Vannforurensning

Ifølge Environmental Protection Agency får plantevernmidler i grunnvannet og overflatevann. Plantevernmidler kan skade ønskelig planter og dyr når de kommer til vannforsyning. Riktig Plantegiften bruk hjelper forhindre dem fra leaching inn vannforsyning, fordi de fleste av Plantegiften er absorbert av planter og jord. Jord rik leire og humus lekke mindre av en herbicid inn vannforsyning, mens sandholdig jord lekke mer. Imidlertid erosjon har en tendens til å tillate noen ugressmiddel å flykte fra alle jord typer.

Ugressmiddel alternativer

Økologiske bønder og bønder som ønsker å redusere sine Plantegiften bruk ofte trekke ugress for hånd og mulch for å kvele ugress i stedet for sprøyting plantevernmidler som kan oppmuntre ugressmiddel motstand og forurenser vannkilder. National Gardening Association antyder bruke et lag mulch minst 2 inches tykke over områder med Luke problemer å kvele ugress.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com