Hvordan lage en soverom føler luftige

Hvordan lage en soverom føler luftige

Et luftige soverom er et innbydende plass rømme fra daglig stress og slappe av. Det bør føles åpen, romslig og lys, sette på rommet fra resten av huset. Romslige følelsen kan fremme enklere, mer avslappet søvn og en bedre start på hver dag. Et luftige soverom fungerer godt med minimalistisk design; opprette utseendet bør kreve bare en liten mengde penger, hvis noen. For å gjøre et soverom føler luftige, avsatt en dag eller to for redesign og snart du vil ha en lys, avslappende plass.

Instruksjoner

•Paint eller endre vegger og tak i soverommet, om nødvendig. Farger som hvitt og kremer, blues, greener og grått vil forbedre luftige følelsen av soverommet. Vegger og tak farger må samsvare. Hvis du vil male på soverommet, fjerne alle møblene, legge ned plast for å beskytte gulvet og Påfør et lag med primer først. Male vegger og tak med en til to lag med interiørmaling henhold til produsentens anvisninger. Du kan alternativt kjøpe lett stoff og feste det til vegger og tak å unngå males.

•Fjern alt rotet fra soverommet, forlater bare nødvendige elementer. Holde noen skittentøy, retter og søppel ut av soverommet hele tiden. Hvis du har møbler du ikke bruker, kan du fjerne den også. Ideelt sett er alt som skal være sengen, en nattbordet eller to og en kommode. Minimalt rot åpner opp soverommet, umiddelbart skaper en luftig følelse.

•Rearrange soverommet. Sengen vil være fokuspunkt av rommet, så plassere den i midten av en vegg med plass på hver side. Plasser nightstands på hver side av sengen og noen store møbler, for eksempel en kommode, på motsatt vegg. Holde møbler fra windows og trafikk og prøve å la minst to vegger åpen å forsterke følelsen av luftig.

•Legg store dekorative brikkene aksent soverommet. Flere små biter rot soverommet, redusere luftige følelsen. En stor statue eller maleri holder rommet fra følelse tom, samtidig som den luftige appellen. Et lys tema til dekorative brikken stivner rommets utforming. Hvis du er på et budsjett og ikke har noe på siden, se etter avtaler på sparsommelighet butikker og verftet salg. Sett dekorative stykket i et hjørne, ut av veien, slik at det ikke forstyrrer luftstrømmen gjennom soverommet.

•Hang lett farget, sløret gardiner rundt soverommet Vinduer. Når vinduene er åpne, forårsaker med det letteste vindstøt gardinene flyter ut og fremheve luftig design. Solskinn og måneskinn skinner gjennom lys gardiner vil skape en avslappende, myk glød.

Tips og advarsler

  • Alltid male på et godt ventilert område. Hvis du føler ør helst, ta en pause i et eget rom fjerne deg selv fra maling røyk.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com