Mugg på Crabapple blader

Mugg på Crabapple blader

Den blomstrende crabapple er en dekorativ treet som er populær i mange boliger og hager. Dette treet har liten spiselig frukt og fargerike blomstrer, og er relativt lite vedlikehold. Men er crabapple utsatt for en sopp kalles pulveraktig mugg. Denne tilstanden påvirker vanligvis crabapples vokser i tett skyggen.

Identifikasjon

Pulveraktig mugg er en vanlig sykdom og er lett kjennelig på den hvite, powdery belegget på berørte planter, trær, blomster og busker. Denne sykdommen er forårsaket av pulveraktig mugg sopp, som må ha næringsplante å overleve. Dette sopp spres til planter gjennom vann eller insekter, eller er gjennomført på vind å infisere andre planter og trær i nærheten.

Gunstige forhold

Pulveraktig mugg alvorlighetsgrad avhenger av alderen på crabapple, den generelle tilstanden til treet og værforholdene i vekstsesongen. Denne sykdommen blomstrer i temperaturer på 70 grader Fahrenheit. Men høy luftfuktighet er nødvendig for spredningen av sykdommen, gjør crabapples plantet i fuktig, skyggefulle områder de mest følsomme for infeksjon.

Effekter

Crabapple trær med pulveraktig mugg har en hvit, fungal vekst som ligner talkum på sine blader, blomster og frukt. Infiserte blader kan bli vridd og forvrengt og vil ha svake knopper som ikke åpne. Bladene kan også gule og slipp fra treet for tidlig. Unge saftige veksten er mest utsatt for pulveraktig mugg utvikling. Crabapples med pulveraktig mugg utvikler vanligvis symptomer på øvre sidene av bladene først, etterfulgt av bunnen sidene av bladene, og frukt, knopper og blomster.

Kontroll

Kjøpe planter, busker og trær motstandsdyktig mot pulveraktig mugg er en måte å hindre sykdom utvikling. Spør din lokale hage senter for informasjon om pulveraktig mugg - resistente varianter. Hvis din crabapple viser symptomer på pulveraktig mugg, finnes det flere måter å kontrollere sykdommen. Unngå bruk av nitrogen-rik gjødsel til treet, som dette fremmer pulveraktig mugg utvikling. Fjerne og ødelegge alle infiserte anlegget rusk og sviske din crabapple for å øke luftsirkulasjon. Kjemisk kontroller kan være nødvendig for alvorlig pulveraktig mugg infeksjoner. Bruke en soppdreper treet kan bidra til å redusere symptomer. Kontakt lokalt forlengelsen office for råd om hvilke produkter best behandle pulveraktig mugg på din crabapple.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com