Hvordan bytte motoren i en Kemore Elite tørketrommel

Når motoren går dårlig i Kenmore Elite tørketrommel, slipper du å løpe ut og kjøpe en ny tørketrommel, selv om mange mennesker gjør. Erstatte en Kenmore tørketrommel motor ikke krever noen spesielle verktøy, og de må for prosjektet er i de fleste hjem verktøykasser. Erstatte motoren i en Kenmore Elite tørketrommel er ikke vanskelig; den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan erstatte den gamle motoren i omtrent en time.

Instruksjoner

•Trekk ut strømledningen fra stikkontakten før du begynner på tørketrommelen. Trekk tørketrommelen fra veggen. Fjern endestykkene fra kontrollpanelet ved hjelp av en skrutrekker til å snuse dem. Fjern kontrollpanelet skruene med en stjernetrekker og rotere kontrollen tilbake mot veggen bak tørketrommelen.

•Fjern skruene fra topp baksiden av tørketrommelen med en stjernetrekker, fjern toppen fra rammen. Sett en skrutrekker bak toppen av nedre panelet og press frem for å løslate våren klippene. Etter våren klipp utgivelsen, kan du løfte og fjerne det nedre panelet. Avsette det nedre panelet. Fjerne skruene på undersiden av øvre frontpanelet med en stjernetrekker. Nå inne tørketrommelen øverst og Fjern de to øverste skruene fra frontpanelet med Phillips-skrutrekker.

•Trekk ledningsnett fra døren slå og sett frontpanelet til side ut av veien. Trykk på levering fra arm til høyre under tørketrommel trommelen for å frigjøre spenninger på tørketrommel beltet. Fjerne beltet fra den motoriske skivene og slipp idler wiretrekk. Ta beltet fra toppen av trommelen og løft trommelen ut apparatet med den.

•Trekk ledningsnett fra tørketrommel motoren. Hold motorakselen fortsatt med en skiftenøkkel, og slå viften hjul med en andre skiftenøkkel fjerne blåser hjulet fra motorakselen. Fjerne fjærklemmene sikre motoren til tørketrommelen, bruke en skrutrekker til å lirke dem. Trekk motoren ut av tørketrommelen.

•Sett den nye motoren på montering overflaten i tørketrommelen og lås det på plass med våren klemmer. Koble ledningsnettet til motoren. Koble vifte hjulet til motorakselen. Stram blåser hjulet ved å feste en skiftenøkkel motorakselen og en annen skiftenøkkel til blåseren og deretter slå dem i motsatt retning. Ikke stram blåser hjulet.

•Løft opp trommelen bruker tørketrommelen belte og sette den inn i tørketrommel rammen. Kontroller at drum linjene riktig med trommelen valsene på baksiden av tørketrommelen. Nå under tørketrommel trommelen og danner en sløyfe med beltet. Trekk beltet over idler wiretrekk og gjenta det på den motoriske skivene.

•Sett forsiden panel på tørketrommelen og installere de beholde skruer med en stjerneskrutrekker. Installere beholde skruene nederst på frontpanelet med en stjernetrekker. Installere nedre panel og skyv den på plass fast slik at det låses på våren klippene. Nå i tørketrommelen og koble ledningsnettet til døren bytte.

•Sett toppen panel på tørketrommelen og installere beholde skruene med en stjernetrekker. Rotere kontrollpanelet på forsiden av Kenmore tørketrommel og installere beholde skruene med Phillips-skrutrekker. Plass endestykkene på kontrollpanelet. Koble strømledningen til stikkontakten og skyv tørketrommelen mot veggen. Aktivere tørketrommelen og kjøre den for et kortere nivå å teste den nye motoren.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com