Hvordan lage en rød Wiggler Bin

Hvordan lage en rød Wiggler Bin

Montessori, eller vermiculture, er en metode for å snu komposterbar kjøkken utklipp til kompost som kan brukes til å befrukte hagen og redusere avfall. Rød wigglers, spesielt Eisenia foetida og Lumbricus rubellus, er velegnet for å snu kjøkken utklipp og andre komposterbart avfall i kompost. Rød wiggler ormer kan kjøpes i butikker eller funnet i kompost hauger eller gjødsel hauger. Kontakt lokale stallene eller venner med kompost hauger eller county direktenummeret kontoret for råd om hvor du finner røde wigglers.

Instruksjoner

•Gather komposterbar kjøkkenet utklipp som rå frukt og grønnsaker matrester i en plastpose i en uke. Unngå kjøtt, bein, fet matrester og plast eller papir søppel.

•Weigh samlet rester på en felles husholdning skala. Skriv ned vekten og forstår at du trenger ca 2000 røde wiggler ormer for hvert pund av kjøkken utklipp du vil slå til kompost.

•Purchase eller bygge en grunne trekasse som måler 24 inches lang av 18 inches bredt av 8 inches dyp. Bore åtte til 12, 1/4-tommers diameter hull i bunnen av tre boksen å gi lufting og drenering for din orm bin.

•Linje bunnen av boksen med fuktet avis strimler, makulert blader eller sagmugg. Plasser det aktuelle antallet ormer, kjøkken utklipp og jord i boksen før det er fylt til innenfor en tomme av den øverste kanten.

•Overvåk kompost bin, legge til utklipp i det daglige. Observerer at etter omtrent to måneder, volumet av boksen reduseres betydelig. Se etter brune ormen foringsrør og flytte disse foringsrør til venstre side av boksen og plassere dem i din hage og gjødsel, forbedre kvaliteten av din jord. Fylle tomme høyre side av boksen med nye fuktet papir og matrester. Flytte ormer og jord tilbake over til høyre.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com