Hvordan å henge bilder på en lekte og puss veggen

Før gips brukt hjem byggherrer lekte og gips for å lage vegger. Gips danner en hardere overflate enn gips og krever bruk av ulike verktøy å henge et bilde. Sett inn en gips anker i puss til å støtte bilderammen. Typen anker du bruker avhenger på Bilderammens vekt. Tyngre rammer trenger kraftigere ankere, som en pinnen bolt. Bruk en ermet anker rammer lettere enn 10 pounds.

Instruksjoner

•Hold bildet til veggen. Merk bildets øverste kanten med et stykke malerens tape. Vend bildet rundt og mål fra rammens øvre kanten til hengende braketten. For bilderammer med to parentesene, måler du avstanden mellom de to parentesene også. Hvis bilderammen hang fra en ledning, feste et målebånd under ledning er senter og dra den til mål gapet mellom rammen og ledningen.

•Kopiering gapet målingen til veggen. Mål ned fra maleren bånd som angir den øverste kanten og lage et merke. Merket viser veggen anker og plassering.

•Sett litt mur til en drill. Mur bit bredde må lik veggen ankerets diameter. Bruke mur bit for å bore gjennom gips veggen merket. Veggen ankeret inn pilothull i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Sett en skrue til ankeret. La nok av skruen ut for å henge bildet på. Løft bildet til veggen og feste den onto utstående skruen.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com