Beach House designideer

Hvis du liker å tilbringe tid på stranden, hvorfor ikke ta stranden med deg når du forlater. Du trenger ikke å leve på stranden for å nyte en avslappet kyst atmosfære. Omgi deg med stranden-inspirert design, og hver gang du angir hjemmet ditt, vil du føle transportert til deg favoritt kysten. Ved å integrere beach-themed fargevalg, naturlige elementer og aksenter, kan du forvandle din hjem til en oase av fred og ro.

Arkitektur

Angi stranden hjemmet du ønsker, for eksempel en stranden shack design, eller noe mer moderne. Dette gir en mal for alle andre design beslutninger. Fremheve windows med tre ramme og bjelker. Du kan også feste loddrette eller vannrette clapboard eller perle styret panel vegger.

Maling

Farge veggene en ren og klar nyansen av hvitt eller velge en strand-inspirerte farge som korall, lys grønn eller blek blå. Legge til en touch av brunt med en lys nyanse av blått legge et snev av natur til kyst atmosfæren.

Møbler

Naturlige møbler stiler gir en jordnær element stranden hjem. Hvis du ønsker en uformell titt, gå med kurvmøbler, som er lett. Legg Adirondack stoler for avslapning og slapper av på terrassen og veranda. Malt tre gir et annet alternativ for stranden-inspirerte hjem. Male møbler hvite eller bruke en furu tre.

Gulv

De fleste beach hjem har naturlig tregulv. Dette er fordi konstant sand og fuktighet. For å bo tro mot motivet stranden, Velg et tregulv i furu og aksent med området tepper i struktur stiler. Velg farger som utfyller fargevalget i hjemmet.

Vinduet behandlinger

Ikke Legg noe for omfattende til windows. Legge til noen tre blinds og en ren farger som hvit eller installere roman eller rull ned nyanser i en naturlig tone. Hvis du foretrekker å henge gardiner, velger du en ren og lett stoff.

Aksenter

Legg duftelys i kyst-inspirerte dufter som kokos, ocean mist eller havbrisen. Velg lys av varierende størrelse og distribuere dem i hele hjemmet. Ett alternativ er å plassere lysene i en bolle med skjell. Inn sand eller småstein Glassbeholdere og plassere dem i hele hjemmet. Fyll vaser med gress og bambus, som introduserer elementer av naturlige plante et coastal mål hjem.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com