Hvordan få gratis apparater

Hvordan få gratis apparater

Sjekk ut noen alternativer å erstatte elementene gratis før du hodet ut til butikken neste gang kaffetrakteren brenner ut eller vaskemaskin går på fritz. Ofte vil folk som flytter eller ombygging gi bort brukte apparater. I de fleste tilfeller de vil forvente deg å hente elementet og de ønsker å gjøre det så snart som mulig.

Instruksjoner

•Kontroller din lokale avis for annonser gratis elementer. Du finner det meste varer for salg, men noen ganger vil du finne elementer som eier villig til å gi bort.

•Kontroller Craigslist. Craigslist tilbyder en myriade av annonser for bestemt stedet, gjør pickup en bris. Bare søke for varen du trenger og se hvis noe streike din synes. Igjen, mange av annonsene blir gjenstander for salg, men du vil finne noen gratis elementer, også. Sjekk tilbake ofte fordi nye oppføringer er lagt ut hele tiden.

•Kontroller Freecycle.org. Dette er en ideell organisasjon dedikert til å hindre perfekt nyttig varer av avvikling i en søppelfylling. Beste med dette nettstedet er at alt katalogiseret er helt gratis. Du er ansvarlig for henting. Tjenesten må du være medlem, men medlemskapet er gratis. Skriv i byen din å finne en gruppe i nærheten for å se lokale innlegg.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com