Hvordan finne ut din søvn nummer

Et alternativ til tradisjonelle one-size-fits-all madrass og boksen vår er en Sleep Number bed. Sleep Number-senger kan du justere fasthet og mykhet på hver side av sengen som passer til personlig sove stil og kroppen. Dette bidrar til å lindre ryggsmerter og gi en mer komfortabel natts søvn. Nøkkelen til å oppleve full nytte av denne sengen er å finne ut din personlige Sleep Number.

Instruksjoner

•Lie ned på hvor søvn seng som om du skal sove. Justere puten som nødvendig og ligge i sovestilling. Har Sleep Number kontrolleren i en hånd.

•Juster innstillingen Sleep Number 100 med "Opp" retningsbestemt knappen på kontrolleren. Dette er den firmest posisjonen på Sleep Number bed. Når du nå 100, trykk på "Ned" retningsbestemt knappen til innstillingen Sleep Number er 20.

•Få komfortable og trykk på "Opp" retningsbestemt knappen for å begynne refirming madrassen. Varsel hvordan halsen, skuldrene, hofter og rygg føler som du gradvis øke innstillingen. Når madrassen føles som det komfortabelt støtter dere, slipp knappen retningsbestemt.

• Sleep på innstillingen for et par netter. Hvis du må foreta justeringer morgenen, Bruk piltastene å heve eller senke innstillingen av mer enn fem. Fortsett denne prosessen til du finner de mest komfortabel setting for deg.

Tips og advarsler

  • Når justerer kroppen din, er det noen ganger nødvendig å foreta små justeringer. Bare justere opp eller ned i trinn på fem og la noen netter for kroppen å justere.

© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com