Teen dekor ideer med furumøbler

Teen dekor ideer med furumøbler

Dekorere et rom rundt eksisterende kan virke som en umulig oppgave og forårsake slitsomt. Furumøbler, er imidlertid en av enklere å arbeide med. Det utfyller en rekke innredning stiler og fargevalg som er egnet for en teen soverommet. Fra feminine hytte stiler til minimalistisk zen stiler og fet, eklektisk stiler er der masse innredning for å skape en sofistikert og funky teen plass.

Shabby Chic

Shabby chic er en feminin, eklektisk innredning stil og et fornuftig valg hvis du arbeider med et budsjett. Det har lys, nøytrale farger, lyse pasteller og dempede nyanser med masse hvitt for et rent, friskt utseende. Hvit-malte møbler er populær i shabby chic rom; imidlertid furumøbler med en naturlig tre finish utfyller de delikate fargene og legger til en varm og rustikk atmosfære. Denne stilen har mange stoffer som patchwork quilts, utskrifter floral og gingham. Søk etter sparsommelighet butikker, loppemarked og antikvitetsbutikker røverkjøp vintage-stil tilbehør som lysekroner, speil og parfymeflasker.

Landlig stil

Landet innredning stiler har møbler, fra mørk mahogny til lys furu, flettet og jern. Kombinere din furumøbler med en flettet stol eller kurver og smijern aksenter som nattbord eller speil ramme. Det er ingen angi fargevalg for landlig stil, så kombinere pasteller med mørkere nyanser og bruke en land-print tapet for å skape en aksent veggen. Legg attraktivt land sengetøy og haug puter og kaster på toppen for en veldig avslappet, innbydende plass. Med riktig fargepaletten er denne stilen egnet for gutter, samt jenter.

Zen-stil

Selv om zen er en minimalistisk innredning, er det fortsatt mulig å innlemme alle viktige aspekter av en tenåring soverom uten at den samlede effekten. Furumøbler utfyller et asiatisk inspirert zen rom, som denne stilen har lyse tre og andre naturmaterialer som flettet og bambus. Kombiner med naturlige stoffer som bomull og silke. Fargepaletten bør bestå av beroligende farger som nøytrale, pasteller og lyse nyanser av rolig blå og beroligende grønn. Legg sprut dristigere fargetoner med sengetøy og tilbehør, og fortsette orientalske temaet med japansk artwork.

Bohem Decor

Bohemske innredningen er en koselig blanding av stiler og farger, skaper en varm og litt rotete utseende. La noen elementer av furumøbler med en naturlig finish, bruk en tre flekken på andre å dramatisk mørkere tre og male andre deler for en eklektisk blanding. Denne stilen har fet farger og mønstre, og lag av luksuriøse tekstiler for tekstur. Kombinerer moderne og vintage bakgrunn oppretter en slående aksent veggen. En touch av eksotiske, opprette en baldakin seng med rene stoff som gossamer eller tyll. Kombinerer moderne og klassiske tilbehør og fortsette eksotiske temaet med marokkanske lamper.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com