Hvordan installere Backer styret for et keramiske fliser-prosjekt

Hvordan installere Backer styret for et keramiske fliser-prosjekt

Hvis du er en gjøre det yourselfer og planlegger å installere backer styret for keramiske fliser hjem remodeling prosjektet, her er noen tips kunne komme hendig for deg mens du arbeider. lykke til!

Instruksjoner

•Først må bruk en barberhøvel kniv til å kutte backer styret, spesielt hvis du kjøpte en gips kjerner backer bord. Hvordan du gjør det? Det er akkurat som du plasserer din vanlige gips. Først score overflaten med høvelen og deretter feste styret, som vil opprette en ren linje. Andre bruk høvelen for å klippe glassfiber støtte.

•Når backer styret er kuttet, tilbringe en gang veggen studs er lodd og i samme fly før du installerer backer styret. Hvis du vil din brikke for å gå i lett, må backer styret være lodd og flat.

•Hvis du vil bruke backer styret på gulvene, kontroller at de er knyttet til en lyd subfloor. Før du installerer backer bord, først skru ned de tre subfloor til gulv bjelkene. Kontroller at gulvet ikke er spenstig fordi ellers vil du få en sprakk flis.

•I for å sikre at det er ingen hul flekker eller tomrom mellom backer styret og tre subfloor, installere backer bord i sement tynn-sett motar.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com