Den beste parkett som motstår riper

Den beste parkett som motstår riper

Tregulv gir en følelse av varme i huset og legge til rikdom din innredning, med et utvalg av utførelser tilgjengelig for å passe ditt hjem og livsstil. Velge gulv nøye og legge en beskyttende finish vil bidra til å holde seg bra gjennom årene. Selv om tre helt avlyse-bevis, er noen skogen vanskeligere enn andre, noe som gjør dem motstandsdyktig mot dype riper og huljern. Bruke en hard, beskytter slitesterk uretan avslutning tregulv den fra overflate riper.

Gulv typer

Parkett er tilgjengelig i heltre eller utviklet tre. Solid tregulv er kuttet som en solid stykke, og er tilgjengelig i enten uferdige eller fabrikk-ferdig datatyper som kan være refinished mange ganger. Utviklet tre er laget av opptil ni gass med finér laminert sammen. Foretatt etasjer er mer motstandsdyktig mot fuktighet og temperatur endringer enn heltre, men kan ikke være refinished som mange ganger som solid tregulv når de blir kjedelig eller ripete.

Hardhet

Tregulv er vurdert for hardhet ifølge Janka hardhetstest, basert på kraften som trengs for å bygge en stål ball i tre. Jo høyere tall, jo hardere tre. Selv om testen ikke er et mål på tre ripebestandig, er hardere skogen mer motstandsdyktig mot huljern og dype riper, bulker. Ifølge denne skalaen er treet med en av de høyeste hardhet målingene brasilianske kirsebær, med en score på 2350. Andre tresorter ofte valgt for gulv inkluderer mahogny (2200), hickory (1820), lønn (1450), hvit eik (1360), red oak (1290) og hjertet pine (1225).

Ferdig

Finish som brukes på tregulv beskytter den mot riper. Gulv med en fabrikk-anvendt finish har en slitesterk overflate. Noen etasjer har også akryl monomerer injisert i skogen for å gjøre det vanskeligere. Aluminiumoksid eller keramikk lagt til en uretan ferdig økning motstand mot slitasje. Seks til 10 våpenskjold polyuretan brukes til fabrikken-ferdig tre gulv, gir det en god avlyse-motstandsdyktig overflate. For gulv gir ferdig på stedet, oljebasert uretan en hard overflate som er motstandsdyktig mot chipping og peeling. Vannbasert polyuretan er holdbar, fuktighet-resistente og gulner ikke med alderen. Fukt-herdet utførelser brukes vanligvis av fagfolk. Dette er den vanskeligste finishen og mer holdbar og fuktighet-resistente enn andre utførelser.

Beskyttelse

Selv en uretan finish gir ripebestandig for parkett, er det umulig å unngå alle. Plassere følte pads på stolen og bord ben og holde hunden klør trimmet bidrar til å redusere skrape. Satt matter entryways å fange sand og grus før det er avsatt på gulv. De fleste riper til gulvet er overflate riper som kan fjernes når gulvet er refinished. Riper er mer merkbar på svært mørke eller lyse skogen. Riper er også mer fremtredende på høyere-glans avsluttes. Velge Middels-tonet skogen og bruke en satin finish vil ikke hindre riper, men de vil være mindre merkbare.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com