Den beste måten å reparere sprekker i gips over et vindu

Den beste måten å reparere sprekker i gips over et vindu

Sprekker i gips over windows er vanlig. Når et hus utligner, er de svakeste områdene mest sannsynlig å sprekk. På bærende vegger er områdene ovenfor et vindu vanligvis de svakeste. Disse sprekkene er lett å fikse. Alt du trenger er ferdigblandet sparkelmasse, papir gips tape og noen grunnleggende gips verktøy.

Reparasjonsprosessen

Kuttet rundt blemmer eller bobler med verktøyet kniv og snuse ut løs materialet. Kjør verktøyet kniven ned lengden på hver sprekk å åpne dem. Huljern ut eventuelt rusk. Når du er ferdig, skal sprekker utvidet, fri for løst materiale og klar for reparasjon.

Bruke ferdigblandet sparkelmasse for å fylle sprekker. Med 6-tommers gips kniv, skyv som mye felles compound som mulig på hver sprekk. Deretter bruke et 6-tommers bredt lag med felles sammensatte over hver sprekk. La ingen nakne områder.

Midtstille et stykke papir gips tape over hver sprekk. Tørk båndet nøye med 6-tommers kniven. Målet er å fjerne så mye felles sammensatte som mulig. Hvis båndet flyttes mens du prøver å tørke den, holder du nede ene enden med den andre hånden å holde dem fra skiftende. Båndet må dekke sprekken. Hvis den flytter så mye som det ikke lenger er sentrert, fjerne den, recoat sprekk og prøv igjen.

På tørketid vil variere, men forventer at det skal være minst 24 timer. Våt sparkelmasse er grå. Tørr sparkelmasse er hvit. Når det har tørket helt, er det tid for andre strøk. Målet med andre strøk er å dekket og gjemme gips tape, etterlot en full og selv strøk over hele området. Bruk en 12-tommers kniv og tykk sparkelmasse gjør. La overflaten så glatt som mulig.

At arbeidet tørke helt. Deretter sand hele området med 100-korns slipepapir. Hvis overflaten av din reparasjoner er grovt, eller hvis du ser en bule eller en hump, recoat området med tykk sparkelmasse. Hvis ikke, bruk tynn sparkelmasse og en 12-tommers kniv til polsk hele området. Bruke felles sammensatte og tørk den av umiddelbart, og overflaten polert og glatt.

Til slutt, sand alt arbeid med 150-korns slipepapir. Se opp for noen tykke kanter som kan vise gjennom maling, spesielt innen overgang mellom din reparasjoner og den gamle bymuren. Tørke ned reparerte overflater med et tørt håndkle for å fjerne gjenværende støv. Overflaten er nå klar for maling.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com