Det mørkner eikeparkett?

Det mørkner eikeparkett?

Eikegulv er tilgjengelig i forskjellige nyanser og gir en varm lerret for resten av innredningen din. Du kan ønske å mørkne gulvet for å matche møbler eller vegg maling, skjule skjemmende mørke flekker eller gjøre gulv ser nye. Hvorvidt det mørkner over tid, og hvor mye pigment endres avhengig av opprinnelige skyggen og den opprinnelige finishen.

Tre flekken

Ugjennomsiktig eller solid tre flekker inneholder mye av pigment og ved belegg tre med et lag av flekken over overflaten. Gjennomsiktige olje flekker suge inn tre og farge det uten å forlate et lag over tre, forlater tre korn og mønster synlig. Gjennomsiktige latex flekker coat tre med et tynt lag, slik at den opprinnelige fargen å vise via tre flekker kan matche forskjellige tre farger å hjelpe forkledning flekker.

Tregulv Finish

Treverk opprette en tynn, beskyttende lag på tre. De er tilgjengelige i klar eller farget former, og begge kan mørkere eikeparkett. Polyuretan treverk er robust og motstandsdyktig mot vann og alkohol. Lakk gir et mer naturlig utseende enn polyuretan men er vanskeligere å bruke. Gjennomtrengende oljebasert utførelser suge inn gulv og legge litt beskyttelse, men er ikke veldig holdbare. Untinted polyuretan vil formidle en amber farge til tre over tid.

Skitt og oljer

Tregulv, spesielt uferdige tregulv, bli mørkere over tid som skitt og oljer suge i seg. For eksempel kan tregulv være lettere i et område som er beskyttet av et teppe enn i et område som er svært trafikkerte. Mange gulvet eiere velger å beskytte tre med en klar finish å hindre mørkfarging eller de flekken ujevnt mørkt gulv jevne ut farge.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com