Slik Dekorer i beroligende farger for barn

Slik Dekorer i beroligende farger for barn

Barn kan ikke trenger å bekymre deg for å leie, håndtere arbeid eller fikse det banket i bilens motor, men de kan bli like stresset som du. Noen barn er bare utsatt for stress og bekymring, men du kan gjøre noe for å hjelpe. Gi barnerommet, deres helligdom fra omverdenen, et nytt utseende med lindrende, avslappende farger som vasker bort stress uten dem merke det.

Instruksjoner

•Decorate et rom i rosa å skape et eventyr miljø. Pink er en populær farge for å dekorere jenter rom, og er en beroligende telleren fargen rød som kan lokke fram en følelse av aggresjon.

•Gul er en munter farge for å dekorere rommet av barn utsatt for sulking. Gult er en lys farge som kaller tankene en solrik dag og følelsen av varme. En lignende effekt kan oppnås ved å bruke fargen oransje.

•Blå og grønn er komplementære farger. Blått er fargen på himmelen og grønn er fargen på naturen. Både farger arbeide sammen for å skape en følelse av uteområder.

•Unngå å skape en glorete miljø ved hjelp av dempet, lyse farger. Overforbruk av lyse oransje, gul eller elektrisk rosa vil gjøre rommet ubehagelig å bo i lengre tid. Det skaper en følelse av å være i et rom med lys på også lyse.

•Velg en viktigste fargen å være fokus for din rom og Bruk komplementærfarger. Se på et fargehjul, ofte postet eller ellers tilgjengelig for kunder i en maling butikk, og velge farger i nærheten din viktigste fargen. Disse fargene er komplementære farger og vil blande sammen lage et fargevalg som er harmonisk og behagelig for øyet.

•Velg tre til fem komplementærfarger opprette en sammensatt farge ordningen for hele rommet. Vurdere farger på vegger, møbler, sengetøy, gardiner, utstoppede dyr og selv plakater og bilderammer. Fargen på alle disse elementene vil komme sammen å skape en beroligende atmosfære.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com