Countertop Refinishing produkter

Countertop Refinishing produkter

En av de beste måtene å bevare benkeplater er å refinish dem når deres flater blir kjedelig og slitt. Refinishing er en prosess som brukes på mange typer countertop overflater. Enten benkeplater er naturlig stein, tre, laminat eller en solid overflate, benkeplater er forutbetalt med en lett sliping, og en primer eller polsk brukes til pusset overflaten før etterbehandling countertop med en passende refinishing produkt.

Primer

Primer angir grunnlaget for en malt countertop finish. Primeren er bindemiddel som overholder opprinnelige overflaten og mottar de lakkerte finish med svært lim og absorberende egenskapene. Den reduserer også mengden strøk som kreves for å få en solid overflate. En av de viktigste fordelene ved hjelp av en primer i countertop refinishing prosjekt er at det reduserer muligheten for bobler eller løsner overflaten.

Epoxy maling

For en solid, malt countertop, bruk epoxy maling. Mens det tar lengre tid å sette og tørr enn andre malinger, er sin finish vel verdt ventetiden. Epoxy maling gi overflater en slank malte utseendet og epoxy maling har sterkere liming egenskaper enn latex eller akryl maling. Vaskemaskiner og tørketromler er belagt med epoxy maling.

Dekkhårene

Et toppstrøk er en gjennomsiktig harpiks og akryl flytende produkt som sel en countertop overflate med en skinnende beskyttende lag som kan håndtere daglig bruk. Et toppstrøk finnes i høye og lave glans formler. Bruke et toppstrøk en pusses og prepped benkeplate. Dekkhårene formler er tilgjengelige for stein og annet countertop materiale.

Universal tynnere

Høy kvalitet tynner brukes med topp frakker for å gjøre dem enklere å flyte og spre feilfritt over countertop overflaten. Ifølge nordamerikanske Polymer selskapet (NAPCO), kan "en tynnere som er for treg forårsake mange vanskelig å reparer kjører og salvie, praktisk talt ødelegge din hardt arbeide."

Stein Sealer og polsk

Bruke en stein sealer formulert for stein benkeplater over overflaten av benken. Sealer siver inn i steinens overflaten og tørker med en fast obligasjon. Når sealer er tørt, buff benkeplater til en strålende glans.

Stein countertop polsk er også på å bringe tilbake en kjedelig stein benkeplate. Mellom tetting countertop, bruk en polsk over overflaten i henhold til instruksjonene og buff countertop å hente ut sin glans.

Flerfargede stein belegg

En stein belegg gir benkeplater, som laminat, et nytt utseende med utseendet på stein. Stein belegg produktet er tilgjengelig i mange farger og stein utseende. Velg farge og utseende du ønsker for kjøkkenbenken, og bruke stein belegget over benken i henhold til instruksjonene oppdatere utseendet på benkeplater.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com