Tunet rengjøring sjekkliste

Tunet rengjøring sjekkliste

Ofte oversett plassutnyttelse av hjemme eierskap holder din gårdsplass rent og presentabelt. Gården er mest offentlige ansiktet til huset, de første folk se og legge merke til, spesielt fra gaten. Ankomsten av våren og slutten av høsten er ganger utføre en grundig tunet opprydding. Men når du foreta å rengjøre plen og hage, kan det være nyttig å ha en sjekkliste på hånden for å lede deg gjennom prosessen.

Fjerne bladene, pinner og uønsket Debris fra gress

Over de fire årstidene kan plenen bli et oppbevaringssted for ting som bare ikke hører hjemme i den. Vanlige inntrengere som må fjernes er blader, pinner og andre ikke-organisk avfall. Disse elementene kan fjernes for hånd eller med en rake, men du fjerner dem, må men du gjøre slik at det første elementet av din gårdsplass forsøke.

Fjerne bakken-i Sand, skitt og Salt

Foruten åpenbare bladene, pinner og rusk er det noen andre skade-gjør, skjulte inntrengere som skal fjernes under din grundig huset rengjøring. Vær oppmerksom på at uansett hva din lokale veien provisjon bruker på din veier er sikker på å finne veien til plenen. I områder der snø og is er akkumuleres, skal sand og salt bli lagt på veiene i overflod. Disse stoffene uunngåelig migrere til hagen din og deretter avgjøre ved foten av gresset, blir mye vanskeligere å fjerne. Kraftige vifter eller makt feiemaskiner er hva de fleste landscapers anbefale for å kvitte plenen salt, sand og skitt. En stiv-bristled push kost kan brukes også. Mens du vil aldri kunne få alle salt og sand på plenen, kan jo mer du fjerne bedre. Sørg bare for ikke å bruke for mye press på gresset eller du vil rive opp gresset som du prøver å kvitte seg med sand og salt.

Fjerne bladene, pinner og uønsket Debris fra hage områder og blomsterbed

Del av det som gjør noen verksted vakker er sine ikke-gresskledde områder. Blomsterbed og hager er en viktig del av enhver verftet rengjøring sjekkliste. Akkurat som du fjernet pinner, blader og andre ikke-organisk avfall fra de grønne delene av hagen din, må du også fjerne din hager og senger av dem. Du kan gjøre det for hånd eller med en kommisjon. Hvis du bruker en rake, være forsiktig med å trekke opp flerårige planter i prosessen. Det er også viktig å feste av død hodene av blomster og planter, og fjerne dem fra hagen din også. En grundig beskjæring av busker på slutten av høsten vil gjøre våren opprydding og forberedelse mye jevnere.

Legge til riktig kanter i alle grenseområdene

Noen gressflate har naturlige grenser. Enten det er et fortau, oppkjørselen eller en hage kanten, er pent skar ut disse grenseområdene en viktig del av verftet rengjøring og vedlikehold. For å bistå i dette arbeidet, kan du installere kanter mellom gården og grenseområdet. I tillegg til estetisk styrke disse innebygde kantlinjer rundt gården, beskytter kanter din fra påfølgende messiness i form av snikende ugress og upassende overvekst.


© 2019 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com