Regler for huset trapper

Regler for huset trapper

Trappene er lett den mest effektive og kostnadseffektive måten for folk til å reise mellom etasjer i et hus. For å forbli slik, må de være holdbart nok til å tåle kraften av flere personer mange ganger om dagen og strukturelt lyd nok til å være stiv og lydløs. Bygningen regelverket sikre at trapper forblir brukbart lenge etter at de er bygget.

IBC

Hvis regler for huset trapper på lokalt og noen føderale nivåer mistenkelig likt, er det fordi de direkte, eller noen endring, kommer fra IRC eller internasjonale bolig koden for en - og to-familie boliger. Etablert i 1994, non-profit International koden Council skapt og kontinuerlig forbedre denne standardisert sett med koordinerte koder basert på mange års erfaring. Reglene sikrer at hus bygget i noen del av landet er like robust og sikker. Organisasjonen definerer også separat koder for avløp, brannsikkerhet, energisparing og vedlikehold av eiendommen som har kommet i bred bruk.

Grunnleggende

Trapper må være minst 36 inches bredt på alle peker fra trappetrinn opp til nødvendig minimum takhøyde høyde 80 inches. Rekkverk må være mindre enn 4,5 inches på hver side av trappen. Hvis bare én rekkverk finnes, må den ikke redusere klart bredden på hvert trinn under skinnene for under 31,5 tommer. Hvis det finnes to rekkverk, må klart minimumsbredden 27 tommer. En enkelt flyreise av trapp stige ikke mer enn 12 fot mellom Høydenivå eller landinger.

Trinn

Høyden på et riser mellom tilstøtende trinn må være maksimalt 7,75 tommer. Høyden må være konstant over hele trappen, med en variasjon av under 0.375 inches. Mellomrom mellom stigerør er tillatt, så lenge de ikke tillater en kule måler 4 inches i diameter å passere. Dette hindrer at barns hoder blir sittende fast i slike områder. Et skritt, mer vanlig kalt en løpebanen, må ha en dybde på 10 inches eller høyere. Dybden varierer ikke med mer enn 0.375 inches blant en hele flyturen trapper.

Funksjonshemminger

Amerikanerne med funksjonshemminger Act bruker av IRC som grunnlag for å definere trapper funksjonshemma bruke i kommersielle strukturer. Disse standardene er valgfrie for boliger, men kan være nyttig for homebuilders som vil appellere til ADA markedet. Mange av standardene er det samme som målinger av trapp bredder, hodet klaringer, løpebaner og stigerør. En forskjell er det åpne stigerør er ikke tillatt på ADA trapper. En annen er behovet for et rekkverk på hver side av trapper. En tredje forskjell er at gripende overflater av ADA skinner må være mellom 1,25 til 2,25 inches. Standard skinner kan variere fra 1,25 1,5 tommer.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com