Hvordan bruke svart plast gressmalingsklaffen

Hvordan bruke svart plast gressmalingsklaffen

Svart plast gressmalingsklaffen, som kommer i 3 - eller 5-fots-bredformat utrulling ark, bidrar til å bevare fuktighet i jorda og hindrer ugress vekst siden de får ingen sollys under plast ark. Fordi det kommer i ark, svart plast gressmalingsklaffen er meget hastig og lett å bruke – men det må legges ned når jorda er forberedt og før faktisk planting eller transplanting. Det er blitt brukt med hell å vokse en rekke vegetabilske avlinger, inkludert tomater, vannmeloner, honningmelon, squash, paprika og aubergine.

Instruksjoner

•Prepare jorden som vanlig for planting før legging ned svart plast mulch. Dette inkluderer tilling jord, gjødsle den og fukte. du vil også ønske å legge ned drypp vanning slanger å vanne plantene dine under mulch.

•Dig en 2-tommers-dyp grøft på hver side av raden du skal plante i. Plass skyttergravene slik at de er like under 3 eller 5 fot fra hverandre, avhengig av hvor brede din ark med sort plast gressmalingsklaffen er. Flytte jord fra i skyttergravene på utsiden av sengen; du trenger tilgang til den senere.

•Rull plast gressmalingsklaffen sheeting over sengen, starter i den ene enden av raden og fortsetter ned. Kontroller at kantene av mulch sheeting lå i skyttergravene du gravd.

•Pile jord du hadde gravd ut av skyttergravene tilbake i skyttergravene, på kantene av mulch sheeting, holde det nede.

•Skjære hullene eller åpninger i mulch, behov å plante gjennom. Skjære hull så stor som nødvendig for å imøtekomme transplantasjoner; for frø, arbeide jord inn i åpningen du skjære mulch og plante frø, akkurat som du normalt ville.

•Fertilize planter etter behov ved å slå hull i mulch sheeting mellom planter og legge gjødsel gjennom disse hullene.


© 2018 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com