Hvordan installere gummi membraner for keramiske fliser

Å sette i en ny bad legger mye av verdi til et hjem og keramiske fliser legger eleganse til området. Hvis du vil holde det enkelt og legge bare dusj, må du bruke en av flere metoder for å vanntett dusjområdet. De fleste entreprenører bruk gummi membraner brukes til dette formålet. Når du oppsett badet, velger materialer og ramme i området, er det tid å installere gummi membraner for den keramiske flisen.

Instruksjoner

•Finn avstanden fra alle fire vegger av dusjen til avløpet. Rørlegger bør ha roughed i avløpet. Bruk en klem ring avløp med to stykker. Bunnen av avløpet er en backup for noen vann seepage toppen er bare av normal avløp. Bruke målingene til å beregne skråningen. Du trenger en dråpe 1/4 tommers for hver fot til veggen av avløpet. En vegg som er 3 feet fjerne må betongen 3/4 tommer høy på veggen og skråningen ned mindre enn 1/4 tomme på kanten. Gjøre en blyant merke på veggen studs for konkrete høyden.

•Mark flere poeng med høyden av utenfor betong. Bruk et nivå og en rett kant for å tegne en linje helt over hele veggen. Sjekk det nivået. Sette en klemme ring avløpet på plass, men ikke klemme det ned. Du må dekke det å hindre rusk fra å gå i avløpet.

•Lay 15 lb taktekking følte på gulvet. Dette gir beskyttelse for betong fra tørker for fort og herding feil. Overlappe felt der kantene møtes. Sett et lag av galvanisert netting på toppen av det, og spikre det til sub gulv. Mix 1 del Portland sement med 3 til 4 deler sand. Legg akkurat nok vann å tillate det å rulle i en ball, men ikke smuldre lett. Noen entreprenører liker å legge latex additiv i stedet for vann.

•Build laget av betong hele veien rundt veggene opp til linjen du merket. Mange entreprenører som å sette et tynt lag rundt avløpet og fyll i mellom to. Uansett hvordan du velger, kontroller at overflaten er skrånet riktig, pakket og jevnet glatt med et bord. La dette laget av sement tørre over natten før du fortsetter til neste trinn.

•Coat toppen av betong med et lag av thinset. Utforme gummimembranen på gulvet mens det tørker. Overføre alle målene fra dusjen til membranen med merketråd filtpenn. Sørg for at du tillater membranen å gå opp veggen minst 2 inches høyere enn terskelverdien og tillate membranen å dekke terskelen. Før du installerer membranen, sette vanntett tape på hjørnet gussets og på leddene. Installere membranen. Fjerne avløp hetten. Sikre membranen avløp med plast sement 1/2 tommers fra avløpet. Få avløp lokket på plass igjen og lås den ned segl membranen. Stift øverst membranen øverst rundt veggene. Brett hjørnene som sykehus laken. Tette alle sømmene, spesielt på terskelen hvor du skal klippe en ekstra brikke ligge over alle synlige søm. At området tørk godt så koble avløpet og fyll den med vann å sette over natten for å teste om det er vanntett.

•Sett konkret backerboard på utsiden av fortauskanten og etter du Pakk den i netting. Sett inn fat tilbake i avløpet. Kontroller at du har justert for siste høyden. Sette ert grus på vannkanalene, hullene på utsiden av avløpet at alle vann det fikk under toppen betong til avløp, så det nye laget av betong ikke tette dem. Satte en tomme av betong og deretter sette et lag av netting. Legge til det siste laget av betong. Ikke glem å fylle ut terskelen og pakke den tett.

•Bruk et bord for å screed gulvet og gjøre det glatt. At gulvet tørt så sette konkrete backer styret på veggene. Gummimembranen for den keramiske flisen er fullført. Alt du trenger å foreløpig er et lag av thinset som limet og flis. Ikke legge ned mer enn hva du kan avslutte på en 20 minutters periode.

.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com