Ideer for å kombinere et håndverk rom & hjemmekontor

Ideer for å kombinere et håndverk rom & hjemmekontor

Håndverk rom og hjemmekontorer gjør naturlige observasjonspar i rommet planlegging. Hjemmekontor må en pulten countertop og lagring for papir innlevering. Håndverket rommet må også en countertop og lagring. Forskjellene kan center i materialet som brukes for countertop og design og installasjon for lagring. Det er sannsynlig den laging siden vil kreve dobbel eller trippel lagring av hjemmekontor. Bedrive å holder rommet ryddig slik at laging ikke ta over kontorlokaler.

U-form

Maksimere benkeplater i de fleste rommene gjøres ved å opprette en U-formet teller rundt tre av veggene i rommet. Hvis rommet er stor nok, vil det tillate en center island teller også. Plasser hjemmekontor nærmere til døren og dele den U-formede telleren i to, dedikere halvparten til hjemmekontor. Hvis et rom er 9 føtter kvadrat eller mindre, er det for lite for en midtrabatt. Rommene på 12-av-13 fot og oppover er perfekt for øya 3-ganger-4 fot eller større. Dette betyr crafter kan lagre store ruller med papir, stoff og andre materialer på øya, forlater veggene over og under telleren for bokhylle lagring eller skap. La disken rense og montere lagring 24 inches over skranke.

L-form

Plasser en innebygd teller langs to tilstøtende vegger. Bruke en laminat eller tre benkeplate og plasser delen laging nærmest skapet. Fjern standard skapet hyller og Installer egendefinerte hyller til huset så mye av laging materialer som mulig. Finn en roll-rundt laging cart som kan lagres på den ene siden av rommet og huset ekstra forsyninger. Holde justerbar avføring i rommet for barn med å jobbe på håndverk også. Lagre disse under disken. Skyv arkivskap under disken på hjemmekontoret side av disken. Plass åpne hyllene over området office for lagring av papir, blekk og andre kontorrekvisita.

Rommet høyde

Bruk høyden på rommet lagringsplass. Apoteker skuffer er utmerket for lagring av mange små elementer. Hvis du henger standard bokhyller, velger du en kube stil hvor hyllene er delt i firkant-formet avdelinger. Bruk klut eller kurv setter inn for å lagre elementer inni hvert kammer. Prøve å bygge tilstrekkelig lagring slik at lite må sitte på tellerne. Dette frigjør benkeplater for brukbar arbeidsplass og det vil gjøre rommet føles ryddig. Siden hjemmekontor trenger ofte for rom å stemning rolig og romslig. Vurdere henger en flatskjerm gardin vinkelrett til counter å gi personvern og en lydmuren.

Belysning

Installere spore belysning systemer etter utformingen av disken. Dette vil tillate deg å plassere god overhead belysning direkte over områdene hvor du arbeider mest. Hjemmekontor området krever både bordlampe og overhead belysning. Bruke en dimmer bryter mer lys kontroll. Opprette et område for barn kunst i en tilstøtende gangen. Installere en kabel vannrett slik at du kan utklipp til ledningen lett. Dette vil skape en Galleri effekt og holde håndverket rommet fra å fylle opp med nye kunst. Rotere kunst på ledningen og sette eldre kunst i en lagring hylle i en loftet eller garasje. Dette vil holde din ser frisk og redusere rot.


© 2020 Lockartatchley.com | Contact us: webmaster# lockartatchley.com